مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,673
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

840
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی عملکرد نعناع فلفلی (.Mentha piperita L) تحت روشهای تغذیه مختلف (متداول، ارگانیک و تلفیقی)

صفحات

 صفحه شروع 903 | صفحه پایان 918

کلیدواژه

نعناع فلفلی (.Mentha piperita L)Q2

چکیده

 به منظور بررسی تاثیر سیستم های تغذیه بر عملکرد و تعدادی از ویژگی های گیاه نعناع فلفلی (.Mentha piperita L).), آزمایشی از سال 90-1387 با طرح بلوک های کامل تصادفی در 3 تکرار اجرا و نتایج سه سال یادداشت برداری و مورد تجزیه و تحلیل مرکب قرار گرفت. تیمارها شامل مقادیر مختلف کود شیمیایی به عنوان کشاورزی متداول (NPK), مقادیر مختلف کود دامی و کود شیمیایی به عنوان نظام کشاورزی تلفیقی و مقادیر کود دامی به عنوان کشاورزی ارگانیک بود. نتایج نشان داد که سیستم های تغذیه بر عملکرد بیولوژیک, عملکرد اقتصادی, درصد ماده خشک, طول و عرض برگ و ارتفاع بوته معنی دار می باشد. بیشترین عملکرد وزن تر و عملکرد اقتصادی از سال اول و سیستم تغذیه تلفیقی (نیتروژن 120 کیلوگرم, فسفر 90 کیلوگرم, پتاسیم 120 کیلوگرم در هکتار به همراه 5 تن کود دامی در هکتار) به ترتیب به میزان 38313 و 5634 کیلوگرم در هکتار بدست آمد. گرچه با افزایش سن گیاه در سال دوم 15% و در سال سوم کاشت 63% کاهش عملکرد وزن تر مشاهده گردید, اما در آزمایش حاضر کاربرد نیتروژن 120 کیلوگرم, فسفر 90 کیلوگرم, پتاسیم 120 کیلوگرم در هکتار به همراه 5 تن کود دامی در هکتار دارای بیشترین میزان عملکرد بود. همچنین با توجه به اینکه گیاه نعناع فلفلی گیاهی چندساله بوده استفاده از این گیاه در یک قطعه زمین بیش از سه سال صرفه اقتصادی نخواهد داشت.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کدوری، محمدرضا، شریفی عاشورآبادی، ابراهیم، و رحمانی، غلامحسین. (1394). بررسی عملکرد نعناع فلفلی (.Mentha piperita L) تحت روشهای تغذیه مختلف (متداول, ارگانیک و تلفیقی). تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 31(5 (پیاپی 73))، 903-918. SID. https://sid.ir/paper/105479/fa

    Vancouver: کپی

    کدوری محمدرضا، شریفی عاشورآبادی ابراهیم، رحمانی غلامحسین. بررسی عملکرد نعناع فلفلی (.Mentha piperita L) تحت روشهای تغذیه مختلف (متداول, ارگانیک و تلفیقی). تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران[Internet]. 1394؛31(5 (پیاپی 73)):903-918. Available from: https://sid.ir/paper/105479/fa

    IEEE: کپی

    محمدرضا کدوری، ابراهیم شریفی عاشورآبادی، و غلامحسین رحمانی، “بررسی عملکرد نعناع فلفلی (.Mentha piperita L) تحت روشهای تغذیه مختلف (متداول, ارگانیک و تلفیقی)،” تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، vol. 31، no. 5 (پیاپی 73)، pp. 903–918، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/105479/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button