APA:
کپیکیهانی، عادله، سفیدکن، فاطمه، و منفرد، اعظم. (1393). بررسی اثر روش های مختلف خشک کردن و اسانس گیری بر کمیت و کیفیت اسانس مرزه سهندی (.Satureja sahendica Bornm). تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 30(2 (پیاپی 64))، 239-249. SID. https://sid.ir/paper/105500/fa
Vancouver:
کپیکیهانی عادله، سفیدکن فاطمه، منفرد اعظم. بررسی اثر روش های مختلف خشک کردن و اسانس گیری بر کمیت و کیفیت اسانس مرزه سهندی (.Satureja sahendica Bornm). تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران[Internet]. 1393؛30(2 (پیاپی 64)):239-249. Available from: https://sid.ir/paper/105500/fa
IEEE:
کپیعادله کیهانی، فاطمه سفیدکن، و اعظم منفرد، “بررسی اثر روش های مختلف خشک کردن و اسانس گیری بر کمیت و کیفیت اسانس مرزه سهندی (.Satureja sahendica Bornm)،” تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، vol. 30، no. 2 (پیاپی 64)، pp. 239–249، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/105500/fa