مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,789
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

821
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

شناسایی و تعیین مقدار ترکیب های آنتی اکسیدانی روغن دانه کاپاریس اسپینوزا (.Capparis spinosa L) در ایران

صفحات

 صفحه شروع 153 | صفحه پایان 160

کلیدواژه

کاپاریس اسپینوزا (.Capparis spinosa L)Q2

چکیده

 این مقاله اولین مطالعه در ایران پیرامون شناسایی و تعیین کمیت ترکیب های دارای خواص آنتی اکسیدانی در روغن دانه گیاه غذایی و دارویی کاپاریس اسپینوزا (.Capparis spinosa L).) که از منطقه دشت مغان جمع آوری شده می باشد. نتایج بدست آمده به صورت میانگین در سه تکرار گزارش می شوند. در روغن دانه استخراج شده به روش سوکسله با استفاده از حلال هگزان درصد کل ترکیب های غیرصابونی شونده برابر با 2.36% اندازه گیری شد. شناسایی و تعیین کمیت تعدادی از اجزای تشکیل دهنده ترکیب های غیرقابل صابونی شونده روغن که دارای خواص آنتی اکسیدانی می باشند نشان می دهد که مقدار 0.27% روغن مربوط به استرول ها بوده که غالب این دسته را بتاسیتوسترول 60%, کمپسترول 13% و استیگمااسترول 10% شامل می شود. همچنین محتوی پتانسیل خوبی از منبع 7% D 5 اونااسترول می باشد. ترکیب استرولی روغن دانه کاپاریس اسپینوزا با روغن بادام زمینی و روغن زیتون قابل مقایسه است. مقدار 93 ppm در روغن, مجموع توکوفرول ها و توکوترینول ها اندازه گیری شد که این میزان بسیار به روغن زیتون نزدیک است و نیز غنی از ایزومر گاماتوکوفرول می باشد. این روغن غنی از بتا-کاروتن 280 ppm است که این میزان نزدیک به حداقل مقدار موجود در روغن پالم رنگبری نشده است. میزان کل ترکیب های فنولیک در روغن86.61 ppm , بود که بسیار ناچیز می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صفارپور، سارا، گیویان راد، محمدهادی، و بهشتی، پیمان. (1391). شناسایی و تعیین مقدار ترکیب های آنتی اکسیدانی روغن دانه کاپاریس اسپینوزا (.Capparis spinosa L) در ایران. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 28(1 (پیاپی 55))، 153-160. SID. https://sid.ir/paper/105522/fa

    Vancouver: کپی

    صفارپور سارا، گیویان راد محمدهادی، بهشتی پیمان. شناسایی و تعیین مقدار ترکیب های آنتی اکسیدانی روغن دانه کاپاریس اسپینوزا (.Capparis spinosa L) در ایران. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران[Internet]. 1391؛28(1 (پیاپی 55)):153-160. Available from: https://sid.ir/paper/105522/fa

    IEEE: کپی

    سارا صفارپور، محمدهادی گیویان راد، و پیمان بهشتی، “شناسایی و تعیین مقدار ترکیب های آنتی اکسیدانی روغن دانه کاپاریس اسپینوزا (.Capparis spinosa L) در ایران،” تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، vol. 28، no. 1 (پیاپی 55)، pp. 153–160، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/105522/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button