مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,270
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

376
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خاصیت آنتی اکسیدان و ترکیب های فنولی دو رقم از پیاز ایرانی (.Allium cepa L) با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا

صفحات

 صفحه شروع 455 | صفحه پایان 464

کلیدواژه

پیاز ایرانی (.Allium cepa L)Q2

چکیده

 گیاهان جنس Allium منبع مهمی از ترکیب های فنولی و فلاونوئیدی رژیم غذایی هستند. پلی فنول ها فعالیت اصلی آنتی اکسیدانی را در گیاهان انجام می دهند. ویژگی های آنتی اکسیدانی ترکیب های فنولی به علت قابلیت احیاء کنندگی آنها می باشد. این مطالعه برای شناسایی و تعیین مقدار ترکیب های فنولی تانیک اسید, 8- هیدروکسی کوئینولین, وانیلیک اسید, کافئیک اسید, سالسیلیک اسید و 1- نفتول موجود در بخش خوراکی دو واریته پیاز ایرانی (.Allium cepa L).) با نامهای پیاز قرمز آذرشهر و پیاز سفید نیشابور و اندازه گیری فعالیت آنتی اکسیدانی آنها طراحی شده است. از پودر پیازها توسط متانول آبکی 50% و اسید کلریدریک 1.2 مولار, عصاره تهیه شد و توسط HPLC, فنول ها شناسایی و مقدار آنها تعیین شد و میزان فعالیت آنتی اکسیدانی آنها با استفاده از رادیکال DPPH اندازه گیری شد. فعالیت آنتی اکسیدانی و ترکیب های فنولی مورد نظر در بخش خوراکی دو واریته پیاز ایرانی شناسایی و اندازه گیری شد. نتایج نشان دادند که مقدار ترکیب های فنولی در واریته های مختلف پیاز متفاوت هستند و حداکثر مقدار آن در پیاز قرمز مشاهده شد. همچنین فعالیت آنتی اکسیدانی موجود در پیاز قرمز بیشتر از پیاز سفید مشاهده شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    باقرلو، مهناز، حیدری، رضا، جامعی، رشید، و قادرپور، صابر. (1391). بررسی خاصیت آنتی اکسیدان و ترکیب های فنولی دو رقم از پیاز ایرانی (.Allium cepa L) با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 28(3 (پیاپی 57))، 455-464. SID. https://sid.ir/paper/105540/fa

    Vancouver: کپی

    باقرلو مهناز، حیدری رضا، جامعی رشید، قادرپور صابر. بررسی خاصیت آنتی اکسیدان و ترکیب های فنولی دو رقم از پیاز ایرانی (.Allium cepa L) با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران[Internet]. 1391؛28(3 (پیاپی 57)):455-464. Available from: https://sid.ir/paper/105540/fa

    IEEE: کپی

    مهناز باقرلو، رضا حیدری، رشید جامعی، و صابر قادرپور، “بررسی خاصیت آنتی اکسیدان و ترکیب های فنولی دو رقم از پیاز ایرانی (.Allium cepa L) با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا،” تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، vol. 28، no. 3 (پیاپی 57)، pp. 455–464، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/105540/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button