APA:
کپیباقرلو، مهناز، حیدری، رضا، جامعی، رشید، و قادرپور، صابر. (1391). بررسی خاصیت آنتی اکسیدان و ترکیب های فنولی دو رقم از پیاز ایرانی (.Allium cepa L) با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 28(3 (پیاپی 57))، 455-464. SID. https://sid.ir/paper/105540/fa
Vancouver:
کپیباقرلو مهناز، حیدری رضا، جامعی رشید، قادرپور صابر. بررسی خاصیت آنتی اکسیدان و ترکیب های فنولی دو رقم از پیاز ایرانی (.Allium cepa L) با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران[Internet]. 1391؛28(3 (پیاپی 57)):455-464. Available from: https://sid.ir/paper/105540/fa
IEEE:
کپیمهناز باقرلو، رضا حیدری، رشید جامعی، و صابر قادرپور، “بررسی خاصیت آنتی اکسیدان و ترکیب های فنولی دو رقم از پیاز ایرانی (.Allium cepa L) با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا،” تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، vol. 28، no. 3 (پیاپی 57)، pp. 455–464، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/105540/fa