مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,760
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

665
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

4

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر روشهای مختلف خشک کردن بر سرعت کاهش وزن، میزان اسانس و درصد کامازولن گیاه دارویی بابونه (.Matricaria recutita L)

صفحات

 صفحه شروع 182 | صفحه پایان 192

چکیده

 به منظور بررسی تاثیر روشهای مختلف خشک کردن بر زمان خشک کردن, سرعت کاهش وزن, میزان اسانس و درصد کامازولن گلهای بابونه .Matricaria recutita L.)  اصلاح شده, آزمایشی به صورت طرح بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار در سال 87-1386 به اجرا درآمد. شش توان مختلف میکروویو شامل 100, 180, 300, 450, 600 و 900 وات, سه دمای مختلف آون شامل 50, 60 و 70 درجه سانتی گراد و روش طبیعی (سایه و آفتاب) در این آزمایش مورد مقایسه قرار گرفتند. در روشهای مختلف, خشک کردن نمونه ها تا زمانی که وزن آنها به محتوای رطوبتی 0.10 بر پایه وزن خشک (یا 10 درصد بر پایه وزن تر) رسید, ادامه داشت. نتایج نشان دهنده تاثیر معنی دار روشهای مختلف خشک کردن بر زمان خشک کردن, میزان اسانس و درصد کامازولن نمونه ها بود. کمترین زمان خشک کردن (6 تا 102 دقیقه با توجه به توان موردنظر) در روش میکروویو و بیشترین آن (120 ساعت) در روش سایه حاصل شد. بالاترین درصد اسانس در دمای 50 و 60 درجه آون و روش خشک کردن در سایه بدست آمد و کمترین آن مربوط به خشک کردن در توانهای بالای میکروویو, دمای بالای آون و روش آفتاب بود. بالاترین درصد کامازولن در روش طبیعی و میکروویو و کمترین درصد آن به وسیله خشک کردن در آون بدست آمد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

عزیزی، مجید، رحمتی، میترا، عبادی، تقی، و حسن زاده خیاط، محمد. (1388). بررسی تاثیر روشهای مختلف خشک کردن بر سرعت کاهش وزن, میزان اسانس و درصد کامازولن گیاه دارویی بابونه (.Matricaria recutita L). تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 25(2 (پیاپی 44))، 182-192. SID. https://sid.ir/paper/105586/fa

Vancouver: کپی

عزیزی مجید، رحمتی میترا، عبادی تقی، حسن زاده خیاط محمد. بررسی تاثیر روشهای مختلف خشک کردن بر سرعت کاهش وزن, میزان اسانس و درصد کامازولن گیاه دارویی بابونه (.Matricaria recutita L). تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران[Internet]. 1388؛25(2 (پیاپی 44)):182-192. Available from: https://sid.ir/paper/105586/fa

IEEE: کپی

مجید عزیزی، میترا رحمتی، تقی عبادی، و محمد حسن زاده خیاط، “بررسی تاثیر روشهای مختلف خشک کردن بر سرعت کاهش وزن, میزان اسانس و درصد کامازولن گیاه دارویی بابونه (.Matricaria recutita L)،” تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، vol. 25، no. 2 (پیاپی 44)، pp. 182–192، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/105586/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا