مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,953
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

993
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

نقش ترپن زدایی در ترکیب شیمیایی اسانس پوست پرتقال (Citrus sinensis (L.) Osbeck)

صفحات

 صفحه شروع 250 | صفحه پایان 255

چکیده

 میوه گیاه پرتقال (Citrus sinensis) از تیره مرکبات (Rutaceae), در فصل پاییز از منطقه شمال جمع آوری گردید و پس از جداسازی پوست از میوه به روش پرس سرد (Cold-press) اسانس گیری انجام شده و بعد با استفاده از دستگاه GC و طیف سنجی جرمی GC/MS , ترکیب های تشکیل دهنده اسانس مورد شناسایی دقیق قرار گرفت. در مجموع 21 ترکیب در اسانس پوست پرتقال شناسایی شد که عمده ترین ترکیب های آن لیمونن (%94.3), میرسن (%1.5), لینالول (%0.9), دکانال (%0.5), آلفا-پینن (%0.4) و اکتانول (%0.3) بود. پس از عمل ترپن زدایی که به وسیله تقطیر جزء به جزء و با استفاده از پمپ خلاء انجام پذیرفت تغییرات مختلفی در اسانس پوست پرتقال بوجود آمد. عمده ترین ترکیب ها در اسانس حاصل لیمونن (%92.2), لینالول (%1.5), میرسن (%0.5), آلفا-پینن (%0.1) ودکانال (%0.7) بودند.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

میرزا، مهدی، و باهرنیک، زهرا. (1385). نقش ترپن زدایی در ترکیب شیمیایی اسانس پوست پرتقال (Citrus sinensis (L.) Osbeck). تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 22(3 (پیاپی 33))، 250-255. SID. https://sid.ir/paper/105619/fa

Vancouver: کپی

میرزا مهدی، باهرنیک زهرا. نقش ترپن زدایی در ترکیب شیمیایی اسانس پوست پرتقال (Citrus sinensis (L.) Osbeck). تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران[Internet]. 1385؛22(3 (پیاپی 33)):250-255. Available from: https://sid.ir/paper/105619/fa

IEEE: کپی

مهدی میرزا، و زهرا باهرنیک، “نقش ترپن زدایی در ترکیب شیمیایی اسانس پوست پرتقال (Citrus sinensis (L.) Osbeck)،” تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، vol. 22، no. 3 (پیاپی 33)، pp. 250–255، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/105619/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button