APA:
کپیعبادی، محمدتقی، رحمتی، مصطفی، عزیزی، مجید، و حسن زاده خیاط، محمد. (1389). بررسی تاثیر روشهای مختلف خشک کردن (طبیعی, آون و میکروویو) بر زمان خشک کردن, درصد و اجزای اسانس گیاه دارویی مرزه (.Satureja hortensis L). تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 26(4 (پیاپی 50))، 477-489. SID. https://sid.ir/paper/105640/fa
Vancouver:
کپیعبادی محمدتقی، رحمتی مصطفی، عزیزی مجید، حسن زاده خیاط محمد. بررسی تاثیر روشهای مختلف خشک کردن (طبیعی, آون و میکروویو) بر زمان خشک کردن, درصد و اجزای اسانس گیاه دارویی مرزه (.Satureja hortensis L). تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران[Internet]. 1389؛26(4 (پیاپی 50)):477-489. Available from: https://sid.ir/paper/105640/fa
IEEE:
کپیمحمدتقی عبادی، مصطفی رحمتی، مجید عزیزی، و محمد حسن زاده خیاط، “بررسی تاثیر روشهای مختلف خشک کردن (طبیعی, آون و میکروویو) بر زمان خشک کردن, درصد و اجزای اسانس گیاه دارویی مرزه (.Satureja hortensis L)،” تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، vol. 26، no. 4 (پیاپی 50)، pp. 477–489، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/105640/fa