مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,504
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه کمیت و کیفیت اسانس گل محمدی .Rosa damascena Mill حاصل از طرحهای مختلف دستگاهی تقطیر با آب

صفحات

 صفحه شروع 283 | صفحه پایان 292

چکیده

 در این تحقیق اسانس گل محمدی.Rosa damascene Mill. به روش تقطیر با آب در طرحهای مختلف, جهت بهینه سازی آن, استخراج گردید. بازده اسانس در طرح های مختلف کلونجر (0.008 درصد), میکوئل (0.014 درصد),A.O.A.C.  (0.012 درصد) و در دو طرح جایمند- رضایی, شماره 1 (0.015 درصد) و شماره 2 (0.023 درصد) بدست آمدند. اسانس توسط دستگاههای کروماتوگرافی گازی (GC) و کروماتوگرافی گازی متصل به طیف سنج جرمی (GC/MS) مورد تجزیه و شناسایی قرار گرفت. ترکیبهای عمده گل محمدی در طرح کلونجر عبارتند از: ژرانیول (%26.7), -n نونادکان (%21.3), سیترونلول (%12.5) و هنی کوزان (%12.0) . در طرح میکوئل ترکیبهای ژرانیول (%32.9), سیترونلول (%19.0) و –n نونادکان (%10.6) و در طرح A.O.A.C. ترکیبهای –n نونادکان (%28.5), ژرانیول (%22.6), هنی کوزان (%10.6) و سیترونلول (%10.2) اجزای اصلی اسانس بودند. در طرح شماره 1 ترکیبهای –n نونادکان (%21.3), ژرانیول (%21.8), سیترونلول (%12.0) و در طرح شماره 2 ترکیبهای –n نونادکان (%21.8), ژرانیول (%19.1) و سیترونلول (%15.0) به عنوان مهمترین ترکیبهای اسانس مورد شناسایی قرار گرفتند. با توجه به نتایج بازده اسانس گل محمدی و ترکیبهای مهم آن در بین طرح های مورد آزمایش, به ترتیب با استفاده از طرح میکوئل و طرح شماره 1 جایمند– رضایی بهترین نتایج بدست آمد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جایمند، کامکار، رضایی، محمدباقر، عصاره، محمدحسن، و برازنده، محمدمهدی. (1384). مقایسه کمیت و کیفیت اسانس گل محمدی .Rosa damascena Mill حاصل از طرحهای مختلف دستگاهی تقطیر با آب. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 21(3 (پیاپی 29))، 283-292. SID. https://sid.ir/paper/105708/fa

    Vancouver: کپی

    جایمند کامکار، رضایی محمدباقر، عصاره محمدحسن، برازنده محمدمهدی. مقایسه کمیت و کیفیت اسانس گل محمدی .Rosa damascena Mill حاصل از طرحهای مختلف دستگاهی تقطیر با آب. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران[Internet]. 1384؛21(3 (پیاپی 29)):283-292. Available from: https://sid.ir/paper/105708/fa

    IEEE: کپی

    کامکار جایمند، محمدباقر رضایی، محمدحسن عصاره، و محمدمهدی برازنده، “مقایسه کمیت و کیفیت اسانس گل محمدی .Rosa damascena Mill حاصل از طرحهای مختلف دستگاهی تقطیر با آب،” تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، vol. 21، no. 3 (پیاپی 29)، pp. 283–292، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/105708/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button