APA:
کپیامت محمدی، الهام، فیضی، جواد، و خانی، مجید. (1400). بررسی حفظ خواص فیزیکوشیمیایی, آنتی اکسیدانی و حسی نوشیدنی انار و زرشک و مخلوط این دو طی مدت نگهداری یک ماهه. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 13(2 )، 53-64. SID. https://sid.ir/paper/1067309/fa
Vancouver:
کپیامت محمدی الهام، فیضی جواد، خانی مجید. بررسی حفظ خواص فیزیکوشیمیایی, آنتی اکسیدانی و حسی نوشیدنی انار و زرشک و مخلوط این دو طی مدت نگهداری یک ماهه. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1400؛13(2 ):53-64. Available from: https://sid.ir/paper/1067309/fa
IEEE:
کپیالهام امت محمدی، جواد فیضی، و مجید خانی، “بررسی حفظ خواص فیزیکوشیمیایی, آنتی اکسیدانی و حسی نوشیدنی انار و زرشک و مخلوط این دو طی مدت نگهداری یک ماهه،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 13، no. 2 ، pp. 53–64، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/1067309/fa