مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

51
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

492
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی حفظ خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی نوشیدنی انار و زرشک و مخلوط این دو طی مدت نگهداری یک ماهه

صفحات

 صفحه شروع 53 | صفحه پایان 64

چکیده

 تولید نوشیدنی های غنی از ترکیبات فنولی و آنتی اکسیدان ها با توجه به سبک زندگی های امروزی و اهمیت مقابله با استرس اکسیداتیو و تغییر سلیقه مردم در استفاده از نوشیدنی های آماده و گازدار ضروری به نظر می رسد. هدف از این تحقیق بررسی تاثیر شرایط نگهداری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی, حسی و میزان ماندگاری در سه نمونه نوشیدنی انار, زرشک و مخلوط این دو, به منظور بهبود کیفیت می باشد. در این مطالعه شاخص های خواص آنتی اکسیدانی, رنگ, ویتامین ث و ارزیابی حسی سه نمونه نوشیدنی انار, زرشک و مخلوط این دو (حجمی/ حجمی50: 50) در مدت زمان (یک ماه) در تیمارهای مختلف دما (4, 17 و 30 درجه سانتی گراد) و نور, نگهداری و برای هر شاخص اندازه گیری شد. نتایج حاصل نشان داد که تاثیر متقابل میان نوع تیمار (دما و نور) و زمان نگهداری, بر تغییر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی این سه نوع نوشیدنی تاثیرمعنی داری دارد (05/0P <). این تحقیق نشان داد که روند کاهش خاصیت آنتی اکسیدانی نوشیدنی در سویه های گازدار و بدون گاز تفاوت معنی داری با هم ندارند و در مواردی نوع گازدار قابلیت بیشتری در حفظ خواص فیزیکوشیمیایی خود نشان داد که این موضوع با توجه به تغییر گرایش عموم در استفاده از نوشیدنی های گازدار اهمیت پیدا می کند. با توجه به نتایج به دست آمده و به منظور حفظ خواص ارزشمند تغذیه ای, نوشیدنی ها باید پس ازتولید در دمای پایین نگهداری شده و در مدت کوتاهی پس از تولید به مصرف برسند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امت محمدی، الهام، فیضی، جواد، و خانی، مجید. (1400). بررسی حفظ خواص فیزیکوشیمیایی, آنتی اکسیدانی و حسی نوشیدنی انار و زرشک و مخلوط این دو طی مدت نگهداری یک ماهه. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 13(2 )، 53-64. SID. https://sid.ir/paper/1067309/fa

    Vancouver: کپی

    امت محمدی الهام، فیضی جواد، خانی مجید. بررسی حفظ خواص فیزیکوشیمیایی, آنتی اکسیدانی و حسی نوشیدنی انار و زرشک و مخلوط این دو طی مدت نگهداری یک ماهه. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1400؛13(2 ):53-64. Available from: https://sid.ir/paper/1067309/fa

    IEEE: کپی

    الهام امت محمدی، جواد فیضی، و مجید خانی، “بررسی حفظ خواص فیزیکوشیمیایی, آنتی اکسیدانی و حسی نوشیدنی انار و زرشک و مخلوط این دو طی مدت نگهداری یک ماهه،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 13، no. 2 ، pp. 53–64، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/1067309/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button