APA:
کپیکوشکی، وحید، بابایی، آرش، مهربان سنگ آتش، معصومه، و صفری، امید. (1400). ارزیابی عملکرد ریزپوشانی به همراه عصاره های گیاهی بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در طی مدت نگهداری در آب میوه. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 13(2 )، 1-13. SID. https://sid.ir/paper/1067310/fa
Vancouver:
کپیکوشکی وحید، بابایی آرش، مهربان سنگ آتش معصومه، صفری امید. ارزیابی عملکرد ریزپوشانی به همراه عصاره های گیاهی بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در طی مدت نگهداری در آب میوه. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1400؛13(2 ):1-13. Available from: https://sid.ir/paper/1067310/fa
IEEE:
کپیوحید کوشکی، آرش بابایی، معصومه مهربان سنگ آتش، و امید صفری، “ارزیابی عملکرد ریزپوشانی به همراه عصاره های گیاهی بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در طی مدت نگهداری در آب میوه،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 13، no. 2 ، pp. 1–13، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/1067310/fa