APA:
کپیسردرودیان، مریم، آریان فر، اکرم، محمدی ثانی کاخکی، علی، و ناجی طبسی، سارا. (1400). بررسی تاثیر تخلیص آنزیمی بر ویژگی های رئولوژیکی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana). نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 13(2 )، 99-117. SID. https://sid.ir/paper/1067326/fa
Vancouver:
کپیسردرودیان مریم، آریان فر اکرم، محمدی ثانی کاخکی علی، ناجی طبسی سارا. بررسی تاثیر تخلیص آنزیمی بر ویژگی های رئولوژیکی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana). نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1400؛13(2 ):99-117. Available from: https://sid.ir/paper/1067326/fa
IEEE:
کپیمریم سردرودیان، اکرم آریان فر، علی محمدی ثانی کاخکی، و سارا ناجی طبسی، “بررسی تاثیر تخلیص آنزیمی بر ویژگی های رئولوژیکی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana)،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 13، no. 2 ، pp. 99–117، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/1067326/fa