APA:
کپیقره خانی، مهدی، و مصطفی زاده، بهنام. (1400). بهینه سازی تولید نان بروتچن بدون گلوتن بر پایه ذرت حاوی آرد عدس و موسیلاژ به دانه. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 13(2 )، 119-133. SID. https://sid.ir/paper/1067349/fa
Vancouver:
کپیقره خانی مهدی، مصطفی زاده بهنام. بهینه سازی تولید نان بروتچن بدون گلوتن بر پایه ذرت حاوی آرد عدس و موسیلاژ به دانه. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1400؛13(2 ):119-133. Available from: https://sid.ir/paper/1067349/fa
IEEE:
کپیمهدی قره خانی، و بهنام مصطفی زاده، “بهینه سازی تولید نان بروتچن بدون گلوتن بر پایه ذرت حاوی آرد عدس و موسیلاژ به دانه،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 13، no. 2 ، pp. 119–133، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/1067349/fa