APA:
کپیروفه گری نژاد، لیلا، علی اصل خیابانی، آرزو، و سیدی منصور، سپیدار. (1400). بررسی تاثیر انواع روش های فرآوری بر میزان نیتریت و نیترات موجود در سیب زمینی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 13(2 )، 15-25. SID. https://sid.ir/paper/1067356/fa
Vancouver:
کپیروفه گری نژاد لیلا، علی اصل خیابانی آرزو، سیدی منصور سپیدار. بررسی تاثیر انواع روش های فرآوری بر میزان نیتریت و نیترات موجود در سیب زمینی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1400؛13(2 ):15-25. Available from: https://sid.ir/paper/1067356/fa
IEEE:
کپیلیلا روفه گری نژاد، آرزو علی اصل خیابانی، و سپیدار سیدی منصور، “بررسی تاثیر انواع روش های فرآوری بر میزان نیتریت و نیترات موجود در سیب زمینی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 13، no. 2 ، pp. 15–25، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/1067356/fa