APA:
کپیعطای صالحی، اسماعیل، و سلطانی، مریم. (1400). بررسی ویژگی های ساختاری و ضد باکتریایی پوشش خوراکی کامپوزیت زئین/نانوکیتین. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 13(2 )، 135-142. SID. https://sid.ir/paper/1067363/fa
Vancouver:
کپیعطای صالحی اسماعیل، سلطانی مریم. بررسی ویژگی های ساختاری و ضد باکتریایی پوشش خوراکی کامپوزیت زئین/نانوکیتین. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1400؛13(2 ):135-142. Available from: https://sid.ir/paper/1067363/fa
IEEE:
کپیاسماعیل عطای صالحی، و مریم سلطانی، “بررسی ویژگی های ساختاری و ضد باکتریایی پوشش خوراکی کامپوزیت زئین/نانوکیتین،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 13، no. 2 ، pp. 135–142، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/1067363/fa