APA:
کپیسیداحمدی ممقانی، میرهاشم، علیزاده، آیناز، و فصیح نیا، سیده هما. (1400). تولید و بررسی برخی از ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آب هویج سین بیوتیک تخمیری با لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بررسی میزان ماندگاری آن ها. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 13(2 )، 27-39. SID. https://sid.ir/paper/1067393/fa
Vancouver:
کپیسیداحمدی ممقانی میرهاشم، علیزاده آیناز، فصیح نیا سیده هما. تولید و بررسی برخی از ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آب هویج سین بیوتیک تخمیری با لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بررسی میزان ماندگاری آن ها. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1400؛13(2 ):27-39. Available from: https://sid.ir/paper/1067393/fa
IEEE:
کپیمیرهاشم سیداحمدی ممقانی، آیناز علیزاده، و سیده هما فصیح نیا، “تولید و بررسی برخی از ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آب هویج سین بیوتیک تخمیری با لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بررسی میزان ماندگاری آن ها،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 13، no. 2 ، pp. 27–39، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/1067393/fa