مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

63
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

427
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی شرایط تولید شیرسویای غنی شده با گابای تولیدی باکتری پروبیوتیک

صفحات

 صفحه شروع 41 | صفحه پایان 51

چکیده

 گاما آمینو بوتیریک اسید (گابا) به عنوان یک اسیدآمینه چهار کربنه غیرپروتیینی, در عملکرد بهتر ارگانهای مختلف بدن و مهار بسیاری بیمارهای فیزیولوژیک کاربرد گسترده ای دارد. باکتری های اسید لاکتیک بخوبی در شرایط کنترل شده می توانند گابا را در مواد غذایی سنتز کنند. هدف از این تحقیق, تخمیر شیرسویا توسط یک باکتری جدید لاکتیک اسید به نام Lactobacillus sp. Makhdzir Naser-1 (GQ451633) و تولید گابا است. ابتدا شرایط بهینه برای حداکثر تولید گابا با در نظر گرفتن فاکتورهای موثری چون زمان تلقیح, pH محیط, غلظت شیر سویا و دمای محیط بدست آمد. شرایط نقطه بهینه بدست آمده عبارتند از: زمان تخمیر 48 ساعت, 3/5 pH=, غلظت %12 شیر سویا و درجه حرارت گرمخانه گذاری37 (C°, ). در نقطه بهینه, با سه بار تکرار, مقدار گابای تولید شده, 17/4 بدست آمد که با مقدار پیش بینی شده (188/4) اختلاف بسیار ناچیزی دارد. بنابراین دقت معادله پیشنهادی برای پیش بینی مقدار گابا مورد تایید قرار گرفت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قره یخه، سپیده، الهامی راد، امیرحسین، ناطقی، لیلا، و ورمیرا، کامبیز. (1400). بهینه سازی شرایط تولید شیرسویای غنی شده با گابای تولیدی باکتری پروبیوتیک. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 13(2 )، 41-51. SID. https://sid.ir/paper/1067396/fa

    Vancouver: کپی

    قره یخه سپیده، الهامی راد امیرحسین، ناطقی لیلا، ورمیرا کامبیز. بهینه سازی شرایط تولید شیرسویای غنی شده با گابای تولیدی باکتری پروبیوتیک. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1400؛13(2 ):41-51. Available from: https://sid.ir/paper/1067396/fa

    IEEE: کپی

    سپیده قره یخه، امیرحسین الهامی راد، لیلا ناطقی، و کامبیز ورمیرا، “بهینه سازی شرایط تولید شیرسویای غنی شده با گابای تولیدی باکتری پروبیوتیک،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 13، no. 2 ، pp. 41–51، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/1067396/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button