APA:
کپیقره یخه، سپیده، الهامی راد، امیرحسین، ناطقی، لیلا، و ورمیرا، کامبیز. (1400). بهینه سازی شرایط تولید شیرسویای غنی شده با گابای تولیدی باکتری پروبیوتیک. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 13(2 )، 41-51. SID. https://sid.ir/paper/1067396/fa
Vancouver:
کپیقره یخه سپیده، الهامی راد امیرحسین، ناطقی لیلا، ورمیرا کامبیز. بهینه سازی شرایط تولید شیرسویای غنی شده با گابای تولیدی باکتری پروبیوتیک. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1400؛13(2 ):41-51. Available from: https://sid.ir/paper/1067396/fa
IEEE:
کپیسپیده قره یخه، امیرحسین الهامی راد، لیلا ناطقی، و کامبیز ورمیرا، “بهینه سازی شرایط تولید شیرسویای غنی شده با گابای تولیدی باکتری پروبیوتیک،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 13، no. 2 ، pp. 41–51، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/1067396/fa