APA:
کپیسجادی، مهساسادات، و خوشخو، ژاله. (1400). بهینه سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلا حاوی عصاره ضایعات انار. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 13(2 )، 143-154. SID. https://sid.ir/paper/1067397/fa
Vancouver:
کپیسجادی مهساسادات، خوشخو ژاله. بهینه سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلا حاوی عصاره ضایعات انار. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1400؛13(2 ):143-154. Available from: https://sid.ir/paper/1067397/fa
IEEE:
کپیمهساسادات سجادی، و ژاله خوشخو، “بهینه سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلا حاوی عصاره ضایعات انار،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 13، no. 2 ، pp. 143–154، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/1067397/fa