APA:
کپیمرادی، مهسا، نقی پور، فریبا، و فرجی، علیرضا. (1400). بررسی تاثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آردهای گندم, چاودار و کینوآ بر خصوصیات کمی و کیفی نان تست. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 13(2 )، 155-170. SID. https://sid.ir/paper/1067403/fa
Vancouver:
کپیمرادی مهسا، نقی پور فریبا، فرجی علیرضا. بررسی تاثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آردهای گندم, چاودار و کینوآ بر خصوصیات کمی و کیفی نان تست. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1400؛13(2 ):155-170. Available from: https://sid.ir/paper/1067403/fa
IEEE:
کپیمهسا مرادی، فریبا نقی پور، و علیرضا فرجی، “بررسی تاثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آردهای گندم, چاودار و کینوآ بر خصوصیات کمی و کیفی نان تست،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 13، no. 2 ، pp. 155–170، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/1067403/fa