APA:
کپیشریعتی نیا، ساجده، حامدی، جواد، و حقیقت، ستاره. (1400). جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک بومی مولد ترکیبات ضدمیکربی از فرآورده های لبنی کرمانشاه, ایران. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 13(2 )، 65-73. SID. https://sid.ir/paper/1067408/fa
Vancouver:
کپیشریعتی نیا ساجده، حامدی جواد، حقیقت ستاره. جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک بومی مولد ترکیبات ضدمیکربی از فرآورده های لبنی کرمانشاه, ایران. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1400؛13(2 ):65-73. Available from: https://sid.ir/paper/1067408/fa
IEEE:
کپیساجده شریعتی نیا، جواد حامدی، و ستاره حقیقت، “جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک بومی مولد ترکیبات ضدمیکربی از فرآورده های لبنی کرمانشاه, ایران،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 13، no. 2 ، pp. 65–73، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/1067408/fa