مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

922
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

الگوی تغییرات تئافلاوین در چای سیاه ایران – ارزیابی روش های سنتی و CTC در پیچش دهی برگ های چای

صفحات

 صفحه شروع 49 | صفحه پایان 56

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 تخمیر آنزیمی اکسایشی برگ های چای در ارزیابی کیفیت و مرغوبیت چای سیاه، مرحله ای تعیین کننده است. در تحقیق حاضر مدت زمان بهینه برای به انجام رسیدن تخمیر اکسایشی برگ های چای در فرایند چای سازی کشور تعیین شد. در این زمینه، رنگ دانه اصلی حاصل ازتخمیر مبنای اندازه گیری مقدار تئافلاوین (TF) تشکیلی بوده است. تخمیر در دمای 20oC انجام گرفت و روند فیزیکی پیچش دهی برگ های چای و نیز انسجام زدایی بافتی و سلولی برگ ها با استفاده از روش سنتی و روش نسبتا جدیدتر CTC انجام گرفت. با استفاده از روش استخراج با حلال IBMK، رنگ دانه تئافالاوین TF استخراج و ارزیابی کلی آن با طیف سنجی نوری (λ=380nm) صورت گرفت. با به کار گرفتن روش سنتی پیچش دهی و نیز CTC، حداکثر مقدار تولید TF در طی تخمیر به ترتیب در مدت زمان 150 و 60 دقیقه میسر شد. الگوی زمانی تغییرات TF در طی روند تخمیر و نیز شفافیت رنگ چای مصرفی مبتنی بر تغییرات TF تعیین شد. با استفاده از مبحث رگرسیون چند متغیره نتایج کسب شده در تحقیق حاضر تحت بررسی و تجزیه و تحلیل مفاهیم قرار گرفته و رابطه (های) معقول در زمینه توان پیش بینی مرغوبیت چای مصرفی به واسطه سنجش متغییرهای شیمیایی، ارایه شد. اهمیت ضریب تعیین همبستگی در این مقوله مورد تاکید قرار گرفت.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حافظی، مسعود، وهاب زاده، فرزانه، ناصرنژاد، بهرام، مفرح، الهام، و فلاح، نرگس. (1384). الگوی تغییرات تئافلاوین در چای سیاه ایران – ارزیابی روش های سنتی و CTC در پیچش دهی برگ های چای. مهندسی صنایع و مدیریت (شریف ویژه علوم مهندسی)، 21(32 (ویژه مهندسی))، 49-56. SID. https://sid.ir/paper/107665/fa

    Vancouver: کپی

    حافظی مسعود، وهاب زاده فرزانه، ناصرنژاد بهرام، مفرح الهام، فلاح نرگس. الگوی تغییرات تئافلاوین در چای سیاه ایران – ارزیابی روش های سنتی و CTC در پیچش دهی برگ های چای. مهندسی صنایع و مدیریت (شریف ویژه علوم مهندسی)[Internet]. 1384؛21(32 (ویژه مهندسی)):49-56. Available from: https://sid.ir/paper/107665/fa

    IEEE: کپی

    مسعود حافظی، فرزانه وهاب زاده، بهرام ناصرنژاد، الهام مفرح، و نرگس فلاح، “الگوی تغییرات تئافلاوین در چای سیاه ایران – ارزیابی روش های سنتی و CTC در پیچش دهی برگ های چای،” مهندسی صنایع و مدیریت (شریف ویژه علوم مهندسی)، vol. 21، no. 32 (ویژه مهندسی)، pp. 49–56، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/107665/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button