مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,581
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی مصرف میان وعده دانش آموزان و وضعیت بوفه های مدارس راهنمایی شهر تهران: یک مطالعه کیفی

صفحات

 صفحه شروع 12 | صفحه پایان 21

چکیده

 مقدمه: بوفه های مدارس از مهمترین منابع تامین کننده میان وعده های دانش آموزان به شمار می روند. با توجه به مصرف زیاد تنقلات کم ارزش و غیر مغذی در میان وعده های آنان, مطالعه حاضر انجام شد.هدف: مطالعه حاضر با هدف شناخت دیدگاهها و عملکرد دانش آموزان در زمینه مصرف صبحانه, میان وعده و وضعیت بوفه های مدارس در سال 1385 انجام گرفت.مواد و روشها: پژوهش حاضر به روش کیفی انجام گرفت و بر اساس نمونه گیری مبتنی بر اهداف مطالعه, 240 دانش آموز از 12 مدرسه راهنمایی منطقه 4 آموزش و پرورش شهر تهران انتخاب شدند. اجرای عملیات میدانی مشتمل بر 24 جلسه بحث گروهی بود که هر یک با تعداد 8-10 نفر و هر جلسه 60 دقیقه به طول انجامید. سپس, کلیه یادداشت ها مقایسه, نواقص احتمالی رفع و با فایل صوتی کنترل و پس از کد گذاری, دسته بندی و تجزیه و تحلیل شد.یافته ها: بیش از نیمی از دانش آموزان دلیل مصرف میان وعده را برطرف کردن ضعف و گرسنگی می دانستند. میان وعده حدود نیمی از دختران کیک, کلوچه و شیر و تعدادی از پسران میوه, ساندویچ و کیک بود. اکثر دانش آموزان وجود بوفه را در مدرسه ضروری و بیش از نیمی از آنان وضعیت بوفه را متوسط تا بد می دانستند. بیش از نیمی از دانش آموزان اظهار داشتند که خوراکی های بوفه تنوع نداشته, گران, غیربهداشتی و غیر مغذی است.بحث و نتیجه گیری: با توجه به الگوی نامطلوب میان وعده دانش آموزان, سامان دهی وضعیت بوفه ها به منظور افزایش دسترسی آنان به مواد غذایی با ارزش تغذیه ای, گامی مهم در جهت تغییر رفتارهای غذایی دانش آموزان به شمار می رود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    اسفرجانی، فاطمه، ذوقی، تلما، روستایی، روشنک، محمدی نصرآبادی، فاطمه، اسلامی امیرآبادی، مریم، کامرانی، زهرا، و حاجی فرجی، مجید. (1387). بررسی مصرف میان وعده دانش آموزان و وضعیت بوفه های مدارس راهنمایی شهر تهران: یک مطالعه کیفی. نشریه دانشکده پرستاری و مامایی (Advances in Nursing and Midwifery)، 18(62)، 12-21. SID. https://sid.ir/paper/108284/fa

    Vancouver: کپی

    اسفرجانی فاطمه، ذوقی تلما، روستایی روشنک، محمدی نصرآبادی فاطمه، اسلامی امیرآبادی مریم، کامرانی زهرا، حاجی فرجی مجید. بررسی مصرف میان وعده دانش آموزان و وضعیت بوفه های مدارس راهنمایی شهر تهران: یک مطالعه کیفی. نشریه دانشکده پرستاری و مامایی (Advances in Nursing and Midwifery)[Internet]. 1387؛18(62):12-21. Available from: https://sid.ir/paper/108284/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه اسفرجانی، تلما ذوقی، روشنک روستایی، فاطمه محمدی نصرآبادی، مریم اسلامی امیرآبادی، زهرا کامرانی، و مجید حاجی فرجی، “بررسی مصرف میان وعده دانش آموزان و وضعیت بوفه های مدارس راهنمایی شهر تهران: یک مطالعه کیفی،” نشریه دانشکده پرستاری و مامایی (Advances in Nursing and Midwifery)، vol. 18، no. 62، pp. 12–21، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/108284/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا