مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

859
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

224
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ویژگی های روانشناختی موثر بر کارآفرینی دانشجویان دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز

صفحات

 صفحه شروع 19 | صفحه پایان 30

چکیده

 امروزه کارآفرینان را موتور محرکه توسعه و رشد اقتصادی می دانند و از عناصر ضروری ایجاد و توسعه کسب و کار های جدید و اشتغال زایی به شمار می آورند. با توجه به درصد بالای بیکاری فارغ التحصیلان رشته های کشاورزی, ایجاد و تقویت روحیه کارآفرینی در دانشجویان این رشته می تواند نقش مهمی در اشتغال زایی آن ها ایفا کند. این پژوهش توصیفی- همبستگی با هدف شناسایی وضعیت کارآفرینی در دانشجویان دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز و عوامل موثر بر آن به منظور طراحی نظام آموزشی مبتنی بر کارآفرینی انجام پذیرفت. جامعه آماری تحقیق 550 نفر از دانشجویان دانشکده کشاورزی بودند که حجم نمونه با استفاده از فرمول کوکران 190 نفر تعیین و بطور تصادفی ساده انتخاب شدند. متغیر وابسته تحقیق, وضعیت کارآفرینی دانشجویان بود. برای برآورد وضعیت کارآفرینی دانشجویان از مدل رگرسیون لاجیت طبقه بندی شده استفاده شد. نتایج پژوهش نشان داد که 65.3 درصد دانشجویان غیر کارآفرین, 21.1 و 13.6 درصد نیز به ترتیب در وضعیت کارآفرین ضعیف و کارآفرین بالقوه قرار داشتند. این امر بیان کننده لزوم بازنگری در محتوای برنامه آموزشی جهت تقویت و توسعه روحیه کارآفرینی در دانشجویان می باشد. نتایج برآورد مدل لاجیت طبقه بندی شده نشان داد که از ویژگی های روانشناختی مورد مطالعه ریسک پذیری, توفیق طلبی و خلاقیت بر کارآفرینی دانشجویان موثر می باشند. همچنین, کارآفرینی در دانشجویان مقطع کارشناسی نسبت به کارشناسی ارشد و دانشجویانی که درس کارآفرینی را گذرانده بودند نسبت به سایر دانشجویان بیشتر بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ظریفیان، شاپور، پیش بهار، اسماعیل، عادلی ساردویی، محسن، و شریفی، امید. (1394). ویژگی های روانشناختی موثر بر کارآفرینی دانشجویان دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز. علوم ترویج و آموزش کشاورزی ایران، 11(1)، 19-30. SID. https://sid.ir/paper/109318/fa

    Vancouver: کپی

    ظریفیان شاپور، پیش بهار اسماعیل، عادلی ساردویی محسن، شریفی امید. ویژگی های روانشناختی موثر بر کارآفرینی دانشجویان دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز. علوم ترویج و آموزش کشاورزی ایران[Internet]. 1394؛11(1):19-30. Available from: https://sid.ir/paper/109318/fa

    IEEE: کپی

    شاپور ظریفیان، اسماعیل پیش بهار، محسن عادلی ساردویی، و امید شریفی، “ویژگی های روانشناختی موثر بر کارآفرینی دانشجویان دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز،” علوم ترویج و آموزش کشاورزی ایران، vol. 11، no. 1، pp. 19–30، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/109318/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button