مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

813
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر عوامل تولید بر کیفیت تخته فیبر نیمه سنگین (MDF) ساخته شده از نی تالاب انزلی

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 22

چکیده

 در این تحقیق جهت ساخت تخته فیبر نیمه سنگین از نی های تالاب انزلی (Phragmites australis) استفاده شده است. خواص آناتومیکی نی شامل طول الیاف, قطر الیاف, قطر حفره سلولی و ضخامت دیواره سلولی به ترتیب 1.38 میلیمتر, 17.07, 6.15 و 5.46 میکرون اندازه گیری گردید.به منظور بررسی تاثیر عوامل تولید بر کیفیت تخته فیبر نیمه سنگین از دو درجه حرارت بخار زنی 170 و 180 درجه سانتیگراد و سه زمان بخار زنی 5, 10 و 15 دقیقه جهت تهیه الیاف استفاده شد و از این الیاف تخته ساخته شد. ویژگی های فیزیکی و مکانیکی تخته ها شامل مقاومت خمشی, مدول الاستیسیته, مقاومت چسبندگی داخلی و واکشیدگی ضخامتی پس از 2 و 24 ساعت غوطه وری در آب اندازه گیری و مورد بررسی قرار گرفت.نتایج اثر درجه حرارت بخار زنی و زمان بخار زنی بر ویژگی های خمشی تخته فیبر نشان داد که حداکثر مقاومت خمشی, مدول الاستیسیته در درجه حرارت بخارزنی 170 درجه سانتیگراد و زمان بخار زنی 5 دقیقه بدست آمد. اثر تخریبی افزایش درجه حرارت بخارزنی و زمان بخارزنی بر مقاومت خمشی نسبت به مدول الاستیسیته مشهودتر بود. نتایج حاصل از تاثیر دو عامل مذکور بر مقاومت چسبندگی داخلی نشان داد که حداکثر این ویژگی در درجه حرارت زنی 170 درجه سانتیگراد و زمان بخارزنی 5 دقیقه بدست آمد. نتایج اثر درجه حرارت بخارزنی و زمان بخارزنی بر واکشیدگی ضخامتی پس از 2 و 24 ساعت غوطه وری در آب تخته ها نشان داد که حداقل ویژگی های فوق در درجه حرارت بخارزنی 180 درجه سانتیگراد و زمان بخارزنی 15 دقیقه بدست آمد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    حبیبی، مسعودرضا، مهدوی، سعید، و حسینخانی، حسین. (1384). تاثیر عوامل تولید بر کیفیت تخته فیبر نیمه سنگین (MDF) ساخته شده از نی تالاب انزلی. تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران، 20(1 (پیاپی 22))، 1-22. SID. https://sid.ir/paper/109365/fa

    Vancouver: کپی

    حبیبی مسعودرضا، مهدوی سعید، حسینخانی حسین. تاثیر عوامل تولید بر کیفیت تخته فیبر نیمه سنگین (MDF) ساخته شده از نی تالاب انزلی. تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران[Internet]. 1384؛20(1 (پیاپی 22)):1-22. Available from: https://sid.ir/paper/109365/fa

    IEEE: کپی

    مسعودرضا حبیبی، سعید مهدوی، و حسین حسینخانی، “تاثیر عوامل تولید بر کیفیت تخته فیبر نیمه سنگین (MDF) ساخته شده از نی تالاب انزلی،” تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران، vol. 20، no. 1 (پیاپی 22)، pp. 1–22، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/109365/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button