مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

742
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

557
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر تشکیل چندلایه های نشاسته کاتیونی- آنیونی بر روی الیاف CMP بر ویژگی های خمیر و کاغذ

صفحات

 صفحه شروع 57 | صفحه پایان 68

چکیده

 این پژوهش با هدف بررسی اثر تشکیل چندلایه های پلیمری از نشاسته کاتیونی و نشاسته آنیونی بر روی الیاف CMP با تکنیک لایه نشانی لایه به لایه بر خواص خمیرکاغذ و کاغذهای تهیه شده از آن انجام شد. آزمایش های لایه نشانی یک در میان نشاسته های کاتیونی و آنیونی (به ترتیب با مصرف %1 و 0.5 درصد بر اساس وزن خشک الیاف), با 10 دقیقه زمان لایه نشانی, برای تشکیل یک تا پنج لایه متوالی نشاسته های یونی بر روی الیاف CMP انجام شد. ویژگی های خمیرکاغذ از جمله: درجه روانی, شاخص نگهداری آب و پتانسیل زتا اندازه گیری شد. سپس از این خمیرکاغذ, کاغذهای دست ساز با وزن پایه 60 گرم بر مترمربع تهیه و خواص آن مورد ارزیابی قرارگرفت. تغییرات متوالی پتانسیل زتا تشکیل لایه های متوالی نشاسته ها بر روی الیاف CMP را تایید می کند. به علاوه, با افزایش تعداد لایه های تشکیل شده شاخص نگهداری آب و میزان درجه روانی خمیرکاغذ افزایش یافت. نتایج ارزیابی ویژگی های کاغذ تهیه شده نشان داد که خواص پیوندپذیری بین الیاف از جمله شاخص مقاومت به کشش و شاخص مقاومت به ترکیدن افزایش قابل ملاحظه ای یافته است. تصاویر الکترونی تهیه شده بر ایجاد پیوندهای بیشتر بین الیاف به سبب جذب بیشتر نشاسته کاتیونی تاکید دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رودی، حمیدرضا، و سعیدی، حسیبه. (1396). تاثیر تشکیل چندلایه های نشاسته کاتیونی- آنیونی بر روی الیاف CMP بر ویژگی های خمیر و کاغذ. تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران، 32(1)، 57-68. SID. https://sid.ir/paper/109374/fa

    Vancouver: کپی

    رودی حمیدرضا، سعیدی حسیبه. تاثیر تشکیل چندلایه های نشاسته کاتیونی- آنیونی بر روی الیاف CMP بر ویژگی های خمیر و کاغذ. تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران[Internet]. 1396؛32(1):57-68. Available from: https://sid.ir/paper/109374/fa

    IEEE: کپی

    حمیدرضا رودی، و حسیبه سعیدی، “تاثیر تشکیل چندلایه های نشاسته کاتیونی- آنیونی بر روی الیاف CMP بر ویژگی های خمیر و کاغذ،” تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران، vol. 32، no. 1، pp. 57–68، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/109374/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا