مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

820
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

573
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر تیمار لایه مغزی و مقدار پرکننده پودر بادام در خط چسب بر روی مقاومت چسبندگی کششی ساندویچ پانل

صفحات

 صفحه شروع 141 | صفحه پایان 153

چکیده

 هدف از این پژوهش بررسی اثر تیمار خرده های نی (Arundo donax) بکار رفته در لایه میانی پانل ساندویچی (بدون تیمار, با تیمار حرارتی خشک و آب جوش) و نیز نسبت وزنی پودر پوسته میوه بادام به رزین ملامین اوره فرم آلدئید در سه سطح (3:97, 18:82 و 33:67) بر روی مقاومت چسبندگی کششی خشک و تر (بعد از 2 ساعت غوطه وری در آب جوش) پانل ساندویچی بوده است. تحلیل آماری نتایج و گروه بندی دانکن نشان داد که نوع تیمار خرده های لایه میانی و نسبت پودر پوسته میوه بادام تاثیر معنی داری بر روی مقاومت چسبندگی کششی خشک و تر داشته است. نتایج حاصل از طیف های FT_IR به دست آمده از نمونه های هیات رئیسه های ساخته شده با خرده های تحت تیمار آب جوش نیز نشان داد که تیمار آب جوش باعث افزایش تعداد پیوندهای شیمیایی می شود. همچنین تصاویر ماکروسکوپی نشان داده است که تیمار آب جوش بهترین سطح, جهت اتصال مطلوب را می تواند ایجاد کند. به طور کلی پانل های حاوی خرده های تیمارشده با آب جوش در لایه مغزی و 33 درصد پرکننده پودر پوسته میوه بادام در خط چسب بیش ترین مقاومت چسبندگی کششی در حالت خشک (5.01 MPa) و تر (2.86 MPa) را داشته اند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    ناظریان، مرتضی، معظمی، وحید، و محبی گرگری، رحیم. (1395). اثر تیمار لایه مغزی و مقدار پرکننده پودر بادام در خط چسب بر روی مقاومت چسبندگی کششی ساندویچ پانل. تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران، 31(1)، 141-153. SID. https://sid.ir/paper/109392/fa

    Vancouver: کپی

    ناظریان مرتضی، معظمی وحید، محبی گرگری رحیم. اثر تیمار لایه مغزی و مقدار پرکننده پودر بادام در خط چسب بر روی مقاومت چسبندگی کششی ساندویچ پانل. تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران[Internet]. 1395؛31(1):141-153. Available from: https://sid.ir/paper/109392/fa

    IEEE: کپی

    مرتضی ناظریان، وحید معظمی، و رحیم محبی گرگری، “اثر تیمار لایه مغزی و مقدار پرکننده پودر بادام در خط چسب بر روی مقاومت چسبندگی کششی ساندویچ پانل،” تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران، vol. 31، no. 1، pp. 141–153، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/109392/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button