مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

973
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

168
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ساخت تخته خرده چوب با استفاده از چوب تاغ و ذرات باگاس

صفحات

 صفحه شروع 99 | صفحه پایان 116

چکیده

 در این تحقیق جهت استفاده مطلوب از پسماند کشاورزی (باگاس) و گونه سنگین وزن (تاغ) و کم مصرف در صنعت تخته خرده چوب, امکان استفاده از چوب تاغ مناطق کویری استان کرمان و باگاس موجود در مزارع نیشکر استان خوزستان مورد بررسی قرار گرفت. برای این منظور از مواد اولیه یاد شده با درصد اختلاط مختلف و با تغییر عوامل موثر در ساخت تخته خرده چوب همسان, از قبیل رطوبت کیک خرده چوب و زمان پرس نمونه های آزمونی ساخته شد و سپس خصوصیات فیزیکی و مکانیکی آنها مورد بررسی قرار گرفت. برای ارزیابی مقاومتهای مکانیکی مدول گسیختگی, مدول الاستیسیته و چسبندگی داخلی و ویژگی فیزیکی جذب آب از استاندارد  ASTMD-1037استفاده گردید.نتایج این بررسی نشان داد که افزایش مقدار تاغ تا 40 درصد مقاومت خمشی و مدول الاستیسیته را افزایش داده و مقادیر بیشتر آن سبب کاهش این مقاومتها می گردد. افزایش مقدار تاغ تا 60 درصد مقادیر چسبندگی داخلی تخته ها را افزایش داده و بعد از این مقدار روند کاهشی در این مقاومت دیده می شود. همچنین نتایج این بررسی نشان داد که با افزایش تاغ تا 40 درصد مقادیر جذب آب در 2 و 24 ساعت کاهش یافته و سپس افزایش می یابد. مقاومت خمشی, مدول الاستیسیته تخته خرده چوب همسان حاصل با افزایش رطوبت کیک تا 12 درصد افزایش و بعد از آن کاهش می یابد. همچنین چسبندگی داخلی تخته ها با افزایش رطوبت, روند کاهشی دارد. حد بهینه رطوبت کیک برای جذب آب در 2 و 24 ساعت, 12 درصد در نظر گرفته شد. مطلوبترین زمان پرس برای کلیه مقاومتهای مورد مطالعه در این بررسی, زمان پرس 6 دقیقه می باشد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

خلیلی گشت رودخانی، علی، و میرزابیگی ازغندی، رضا. (1388). بررسی ساخت تخته خرده چوب با استفاده از چوب تاغ و ذرات باگاس. تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران، 24(1 (پیاپی 30))، 99-116. SID. https://sid.ir/paper/109414/fa

Vancouver: کپی

خلیلی گشت رودخانی علی، میرزابیگی ازغندی رضا. بررسی ساخت تخته خرده چوب با استفاده از چوب تاغ و ذرات باگاس. تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران[Internet]. 1388؛24(1 (پیاپی 30)):99-116. Available from: https://sid.ir/paper/109414/fa

IEEE: کپی

علی خلیلی گشت رودخانی، و رضا میرزابیگی ازغندی، “بررسی ساخت تخته خرده چوب با استفاده از چوب تاغ و ذرات باگاس،” تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران، vol. 24، no. 1 (پیاپی 30)، pp. 99–116، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/109414/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button