مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

625
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

582
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطح رطوبت و سرعت برشی بر خواص برشی چهار رقم چوب درخت بادام

صفحات

 صفحه شروع 388 | صفحه پایان 397

چکیده

 در این پژوهش اثر عوامل سطح رطوبت و سرعت برشی بر روی انرژی برشی مخصوص و تنش برشی چهار رقم چوب درخت بادام (مامایی, ربیع, سفید و شاهرود 12) بررسی و نتایج هر کدام از ارقام با یکدیگر مقایسه شدند. خواص برشی ارقام چوب بادام در این پژوهش با استفاده از یک ماشین تست یونیورسال STM20ساخت شرکت سنتام تعیین شدند. تیغه برش به صورت یک طرفه و دارای زاویه لبه 40 درجه است. پارامترهای مورد بررسی در سه سطح رطوبت 18, 25 و 45 درصد بر پایه تر, در سه سطح سرعت برشی 20, 30 و 40 میلی متر بر دقیقه و در سه اندازه قطر 6, 9 و 12 میلی متر تعیین شدند. نتایج تجزیه واریانس نشان دادند انرژی برشی مخصوص و تنش برشی نسبت به کلیه عوامل آزمایشی در سطح 1 درصد واکنش معنی داری دارند. نتایج نشان داد که هر دو انرژی برشی مخصوص و تنش برشی با افزایش سطح رطوبت افزایش یافته اند. در حالی که با افزایش سرعت برشی از 20 به 40 میلی متر بر دقیقه این مقادیر کاهش یافتند. بر مبنای نتایج حاصل از این پژوهش میانگین انرژی برشی مخصوص برای ارقام مامایی, ربیع, سفید و شاهرود 12 به ترتیب 412/59, 09/56, 38/54 و 57/77 ژول بر میلی متر مربع و برای تنش برشی به ترتیب 01/16, 34/14, 73/13 و 35/19 مگاپاسکال به دست آمد. همچنین با بررسی تاثیر عوامل آزمایش در نتایج آزمون برش می توان اظهار داشت عوامل سطح رطوبت و رقم بیشترین تاثیر و فاکتور سرعت برش تاثیر کمتری داشته است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کوهکن دهکردی، حمیدرضا، ملکی، علی، و بشارتی، شاهین. (1395). تاثیر سطح رطوبت و سرعت برشی بر خواص برشی چهار رقم چوب درخت بادام. تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران، 31(3 (پیاپی 56) )، 388-397. SID. https://sid.ir/paper/109563/fa

    Vancouver: کپی

    کوهکن دهکردی حمیدرضا، ملکی علی، بشارتی شاهین. تاثیر سطح رطوبت و سرعت برشی بر خواص برشی چهار رقم چوب درخت بادام. تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران[Internet]. 1395؛31(3 (پیاپی 56) ):388-397. Available from: https://sid.ir/paper/109563/fa

    IEEE: کپی

    حمیدرضا کوهکن دهکردی، علی ملکی، و شاهین بشارتی، “تاثیر سطح رطوبت و سرعت برشی بر خواص برشی چهار رقم چوب درخت بادام،” تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران، vol. 31، no. 3 (پیاپی 56) ، pp. 388–397، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/109563/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button