مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,047
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

185
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تأثیر pH در عملکرد آنزیم سلولاز بر خواص خمیرکاغذ OCC

صفحات

 صفحه شروع 381 | صفحه پایان 390

چکیده

 هدف از این تحقیق, بررسی تأثیر pH در عملکرد آنزیم سلولاز بر خواص آبگیری و مقاومتی خمیر کاغذ OCC می باشد. خمیرکاغذ بازیافتی OCC با درصد خشکی 4 درصد, در شرایط ثابت درجه حرارت 50 درجه سانتیگراد, مدت زمان 1 ساعت, و محدوده pH اسیدی (5/4-4) و قلیایی (5/8-8) با آنزیم سلولاز در سه سطح 1/0, 3/0, 5/0 درصد( بر اساس وزن خشک خمیر کاغذ) پیش تیمار شدند. نتایج نشان داد پیش تیمار آنزیمی سلولاز موجب افزایش درجه روانی خمیرکاغذ در مقایسه با نمونه شاهد گردید, همچنین در pH اسیدی به طور نسبی افزایش بیشتر درجه روانی پس از تیمار با آنزیم سلولاز مشاهده شد, اما با افزایش غلظت آنزیم, درجه روانی خمیرکاغذ کاهش یافت. در 5/4-4: pH بیشترین درجه روانی در سطح 1/0 درصد و در 5/8-8: pH در سطح 3/0 درصد می باشد. همچنین, کاغذها از نظر ویژگی مقاومتی مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج نشان داد, با افزایش مصرف آنزیم سلولاز, شاخص های مقاومت به کشش و مقاومت به ترکیدن, افزایش یافته اند, به طوریکه در pH های قلیایی تأثیر آنزیم سلولاز بر افزایش این مقاومت ها بیشتر از pH اسیدی بوده است. شاخص مقاومت به پارگی خمیرکاغذ OCC, فقط در مقادیر کم مصرف آنزیم سلولاز و در pH اسیدی, افزایش مقاومت مشاهده شد ولی با افزایش مصرف آنزیم کاهش مقاومت به پارگی دیده شد, همچنین برای مقاومت به لهیدگی, روند مشخصی در خصوص مقدار مصرف آنزیم و pH بر عملکرد آنزیم مشاهده نگردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اسدپور، قاسم، بروشکیان، هادی، و رسالتی، حسین. (1397). بررسی تأثیر pH در عملکرد آنزیم سلولاز بر خواص خمیرکاغذ OCC. تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران، 33(3 (پیاپی 64) )، 381-390. SID. https://sid.ir/paper/109616/fa

    Vancouver: کپی

    اسدپور قاسم، بروشکیان هادی، رسالتی حسین. بررسی تأثیر pH در عملکرد آنزیم سلولاز بر خواص خمیرکاغذ OCC. تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران[Internet]. 1397؛33(3 (پیاپی 64) ):381-390. Available from: https://sid.ir/paper/109616/fa

    IEEE: کپی

    قاسم اسدپور، هادی بروشکیان، و حسین رسالتی، “بررسی تأثیر pH در عملکرد آنزیم سلولاز بر خواص خمیرکاغذ OCC،” تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران، vol. 33، no. 3 (پیاپی 64) ، pp. 381–390، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/109616/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button