مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

737
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ویژگیهای خمیر کاغذ و کاغذ سه کلن صنوبر کبوده و بومی کلن 144.9 دلتوئیدس کلن 69.55 و اورامریکن 214

صفحات

 صفحه شروع 151 | صفحه پایان 167

چکیده

 صنوبرها از درختان سریع الرشد هستند که به علت دوره کوتاه بهره برداری و خواص تکنولوژیکی مناسب, مورد توجه صنایع خمیر و کاغذ کشورهای صاحب نام در این صنعت قرار گرفته اند. در این تحقیق ویژگیهای فیزیکی, آناتومیکی, خمیر کاغذ و کاغذ سه کلن صنوبر کبودهه بومی کلن 44.9, دلتوئیدس کلن 69.55 و اورامریکن 214 مورد بررسی قرار گرفت.میانگین طول الیاف این سه کلن به ترتیب 0.854, 1.148 و 1.08 میلیمتر, میانگین وزن مخصوص خشک آنها به ترتیب 0.386, 0.461 و 0.341 گرم بر سانتیمتر مکعب و میانگین میزان سلولز آنها به ترتیب فوق الذکر 50.5, 51.5 و 49.5 درصد اندازه گیری شد.برای پخت کرافت این سه کلن سه زمان پخت 1, 2 و 3 ساعت, درجه حرارت پخت 170 درجه سانتیگراد, سولفیدیته %25 و قلیاییت فعال در سه سطح 15, 17.5 و 20 درصد در نظر گرفته شد. نتایج حاصل نشان می دهد که از کبودهه, بومی کلن 44.9 و دلتوئیدس کلن 69.55 می توان با استفاده از 20 درصد قلیاییت فعال و مدت زمان پخت 3 ساعت به خمیر کاغذی با بازده 53 درصد و عدد کاپای 18 که عدد کاپای پایینی است دست یافت.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محرابی، سعید. (1384). بررسی ویژگیهای خمیر کاغذ و کاغذ سه کلن صنوبر کبوده و بومی کلن 144.9 دلتوئیدس کلن 69.55 و اورامریکن 214. تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران، 20(2 (پیاپی 23))، 151-167. SID. https://sid.ir/paper/109675/fa

    Vancouver: کپی

    محرابی سعید. بررسی ویژگیهای خمیر کاغذ و کاغذ سه کلن صنوبر کبوده و بومی کلن 144.9 دلتوئیدس کلن 69.55 و اورامریکن 214. تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران[Internet]. 1384؛20(2 (پیاپی 23)):151-167. Available from: https://sid.ir/paper/109675/fa

    IEEE: کپی

    سعید محرابی، “بررسی ویژگیهای خمیر کاغذ و کاغذ سه کلن صنوبر کبوده و بومی کلن 144.9 دلتوئیدس کلن 69.55 و اورامریکن 214،” تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران، vol. 20، no. 2 (پیاپی 23)، pp. 151–167، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/109675/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button