مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,073
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

648
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی انحلال لیگنین در خمیرسازی کرافت از کاه گندم

صفحات

 صفحه شروع 302 | صفحه پایان 308

کلیدواژه

خمیرسازی و خمیر کرافت (کاه گندم)Q3

چکیده

 در این تحقیق چگونگی انحلال لیگنین در خمیرسازی کرافت از کاه گندم تجن, مورد بررسی قرار گرفت. در این مطالعه, زمان خمیرسازی (240 - 0 دقیقه) و دمای خمیرسازی (150 - 85 درجه سانتی گراد) به عنوان عوامل متغیر و سایر عوامل ثابت در نظر گرفته شد. در این تحقیق میزان لیگنین محلول در اسید و لیگنین کلاسون, مواد استخراجی و خاکستر کاه گندم اندازه گیری گردید که به ترتیب 2.07, 18.14 و 3.24 درصد محاسبه گردید. نتایج نشان می دهد که با افزایش دمای خمیرسازی از مقدار لیگنین باقیمانده در خمیر کاسته می شود, به طوری که تا دمای 85 درجه سانتی گراد در حدود 52 درصد لیگنین و تا دمای 100 درجه سانتی گراد در حدود 64 درصد لیگنین خارج می شود. بازده خمیر در دمای 85 درجه سانتی گراد حدود 64 درصد و بازده کربوهیدرات ها 58 درصد و در دمای 100 درجه سانتی گراد بازده خمیر 61 درصد و بازده کربوهیدرات ها در حدود 57 درصد به دست آمد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    روشناسان، جلیل، دهقانی فیروزآبادی، محمدرضا، دهمرده قلعه نو، محمد، و شریفی، سعیده. (1389). بررسی انحلال لیگنین در خمیرسازی کرافت از کاه گندم. تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران، 25(2 (پیاپی 33))، 302-308. SID. https://sid.ir/paper/109698/fa

    Vancouver: کپی

    روشناسان جلیل، دهقانی فیروزآبادی محمدرضا، دهمرده قلعه نو محمد، شریفی سعیده. بررسی انحلال لیگنین در خمیرسازی کرافت از کاه گندم. تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران[Internet]. 1389؛25(2 (پیاپی 33)):302-308. Available from: https://sid.ir/paper/109698/fa

    IEEE: کپی

    جلیل روشناسان، محمدرضا دهقانی فیروزآبادی، محمد دهمرده قلعه نو، و سعیده شریفی، “بررسی انحلال لیگنین در خمیرسازی کرافت از کاه گندم،” تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران، vol. 25، no. 2 (پیاپی 33)، pp. 302–308، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/109698/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button