مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

684
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

505
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر استیلاسیون و زمان پرس بر روند انتقال حرارت پرس گرم در کیک خرده چوب گونه ممرز (Carpinus betulus)

صفحات

 صفحه شروع 510 | صفحه پایان 521

چکیده

 در این تحقیق اثر شدت استیلاسیون و زمان پرس بر روند انتقال حرارت از صفحات پرس گرم به مغز کیک خرده چوب گونه ممرز (Carpinus betulus) بررسی شد. خرده چوب های ممرز بدون حضور کاتالیزور و حلال, به مدت 24 ساعت در انیدریداستیک غوطه ور شدند و برای رسیدن به سه سطح اصلاح 8, 12 و 17 درصد به مدت 40, 180 و 360 دقیقه در آون تحت دمای 120 درجه سانتی گراد حرارت داده شدند. سپس خرده چوب ها با چسب ملامین اوره فرمالدهید به میزان 10 درصد بر اساس وزن خشک خرده چوب, چسب زنی و پرس گردیدند. اندازه گیری دما با استفاده از سیم های ترموکوپل از جنس کروم- نیکل, در لایه میانی کیک انجام شد. در فرایند ساخت از سه زمان پرس 5, 6 و 7 دقیقه استفاده گردید. نتایج نشان داد با افزایش شدت استیلاسیون سرعت انتقال حرارت کاهش می یابد, به طوری که در نمونه های شاهد و سطح پایین اصلاح (8 درصد) در دقایق اولیه دمای مغز تخته به 100 درجه سانتی گراد رسید. در سطح 12 درصد, پس از 390 ثانیه و در بالاترین سطح (17 درصد) حتی در پایان طولانی ترین زمان پرس (7 دقیقه) نیز دما به 100 درجه سانتی گراد در مغز تخته نرسید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بوانقیو، فاطمه، قربانی، مریم، و کارگرفرد، ابوالفضل. (1391). اثر استیلاسیون و زمان پرس بر روند انتقال حرارت پرس گرم در کیک خرده چوب گونه ممرز (Carpinus betulus). تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران، 27(3 (پیاپی 40))، 510-521. SID. https://sid.ir/paper/109832/fa

    Vancouver: کپی

    بوانقیو فاطمه، قربانی مریم، کارگرفرد ابوالفضل. اثر استیلاسیون و زمان پرس بر روند انتقال حرارت پرس گرم در کیک خرده چوب گونه ممرز (Carpinus betulus). تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران[Internet]. 1391؛27(3 (پیاپی 40)):510-521. Available from: https://sid.ir/paper/109832/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه بوانقیو، مریم قربانی، و ابوالفضل کارگرفرد، “اثر استیلاسیون و زمان پرس بر روند انتقال حرارت پرس گرم در کیک خرده چوب گونه ممرز (Carpinus betulus)،” تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران، vol. 27، no. 3 (پیاپی 40)، pp. 510–521، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/109832/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا