مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

906
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

626
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی نانو چندسازه های حاصل از آرد پوست پسته، نشاسته ذرت و نانورس

صفحات

 صفحه شروع 142 | صفحه پایان 155

چکیده

 در این پژوهش, اثر مقدار آرد پوسته سلولزی پسته و مقدار نانو ذرات رس بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی چندسازه های چوب پلاستیک مورد بررسی قرار گرفت. برای این منظور, آرد پوسته سلولزی پسته در سه سطح 30, 40 و 50 درصد, و نانورس 15A کلویزیت در سه سطح صفر, 3 و 5 درصد با پلیمر نشاسته ذرت پس از اختلاط خشک, توسط دستگاه اکسترودر کولین (Collin) با چهار محفظه دمایی با دماهای به ترتیب 180, 170, 160, 160oC و با دور ماردون60 RPM اکسترود شدند. سپس نمونه های آزمونی استاندارد با استفاده از روش قالب گیری تزریقی ساخته شدند. خواص مکانیکی شامل مقاومت کششی و خمشی, مدول کششی و خمشی و مقاومت به ضربه فاقدار و خواص فیزیکی شامل جذب آب و واکشیدگی ضخامت اندازه گیری شد. نتایج نشان داد با افزایش مقدار آرد پوسته سلولزی پسته از 30 به 50 درصد, مقاومت کششی و خمشی, مدول خمشی و جذب آب چندسازه افزایش یافت, اما مدول کششی, مقاومت به ضربه و واکشیدگی ضخامت با افزایش مقدار آرد پوسته سلولزی پسته کاهش می یابد. با افزایش مقدار نانورس از صفر به 5 درصد, مدول کششی به طور منظم افزایش می یابد. اما مقاومت خمشی و کششی, مدول خمشی, مقاومت به ضربه چندسازه های ساخته شده با افزودن نانورس تا 3 درصد افزایش و بعد با افزودن نانورس تا 5 درصد کاهش می یابد. جذب آب و واکشیدگی ضخامت چندسازه های ساخته شده با افزودن نانورس کاهش می یابد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کاریان، ایمان، تابعی، اصغر، و فرج پوررودسری، آرش. (1393). بررسی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی نانو چندسازه های حاصل از آرد پوست پسته, نشاسته ذرت و نانورس. تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران، 29(1)، 142-155. SID. https://sid.ir/paper/109883/fa

    Vancouver: کپی

    کاریان ایمان، تابعی اصغر، فرج پوررودسری آرش. بررسی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی نانو چندسازه های حاصل از آرد پوست پسته, نشاسته ذرت و نانورس. تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران[Internet]. 1393؛29(1):142-155. Available from: https://sid.ir/paper/109883/fa

    IEEE: کپی

    ایمان کاریان، اصغر تابعی، و آرش فرج پوررودسری، “بررسی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی نانو چندسازه های حاصل از آرد پوست پسته, نشاسته ذرت و نانورس،” تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران، vol. 29، no. 1، pp. 142–155، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/109883/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button