مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

453
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

524
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر اصلاح گرمایی بر رفتار فیزیکی و مکانیکی فرآورده مرکب آفتابگردان/پلی پروپیلن

صفحات

 صفحه شروع 392 | صفحه پایان 401

چکیده

 با کمبود شدید ماده اولیه چوبی و محدودتر شدن بهره برداری از جنگل ها, کاربرد پسماند گیاهان کشاورزی به عنوان جایگزین منابع جنگلی در صنایع سلولزی را می توان توصیه نمود. هدف از تحقیق حاضر بررسی اثر اصلاح گرمایی ساقه آفتابگردان بر خواص کاربردی فرآورده مرکب آرد ساقه آفتابگردان/پلی پروپیلن بوده است. اصلاح گرمایی ساقه آفتابگردان در 3 سطح دمایی 160, 180 و 200 درجه سانتی گراد در زمان 30 دقیقه انجام شد چندسازه با اختلاط 30 درصد وزنی آرد ساقه آفتابگردان با پلی پروپیلن در حضور انیدریدمالئیک پیوند شده به پلی پروپیلن به عنوان عامل جفت کننده و به روش قالب گیری تزریقی تهیه گردید. نتایج طیف سنجی آرد ساقه آفتابگردان تغییرات شیمیایی ناشی از اصلاح گرمایی را تایید کرد. در تصاویر میکروسکوپ الکترونی یکپارچگی بیشتر, توزیع یکنواخت تر و حفره های کمتر در سطح شکست فرآورده های حاوی آرد اصلاح گرمایی شده مشاهده گردید. بر اساس تحلیل وزن سنجی گرمایی, حذف همی سلولزها باعث بهبود پایداری گرمایی ماده مرکب تا دمای 180 درجه سانتی گراد را نشان داد, ولیکن افزایش دمای اصلاح به 200 درجه سانتی گراد موجب کاهش پایداری گرمایی فرآورده حاصل شد. اصلاح گرمایی با تخریب همی سلولزها, افزایش بلورینگی, کاهش قطبیت, افزایش سازگاری بین دو فاز چندسازه, و توزیع یکنواخت پرکننده در زمینه پلیمر منجر به کاهش جذب آب و بهبود معنی دار خواص خمشی و کششی شد. چسبندگی خوب پرکننده لیگنوسلولزی و پلیمر با تسهیل انتشار ترک در امتداد ناحیه سطح مشترک, موجب کاهش مقاومت به ضربه فاق دار فرآورده حاصل گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قربانی، مریم، ذبیح زاده، سیدمجید، و فولادیان، فرهاد. (1396). اثر اصلاح گرمایی بر رفتار فیزیکی و مکانیکی فرآورده مرکب آفتابگردان/پلی پروپیلن. تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران، 32(3 (پیاپی 60) )، 392-401. SID. https://sid.ir/paper/109945/fa

    Vancouver: کپی

    قربانی مریم، ذبیح زاده سیدمجید، فولادیان فرهاد. اثر اصلاح گرمایی بر رفتار فیزیکی و مکانیکی فرآورده مرکب آفتابگردان/پلی پروپیلن. تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران[Internet]. 1396؛32(3 (پیاپی 60) ):392-401. Available from: https://sid.ir/paper/109945/fa

    IEEE: کپی

    مریم قربانی، سیدمجید ذبیح زاده، و فرهاد فولادیان، “اثر اصلاح گرمایی بر رفتار فیزیکی و مکانیکی فرآورده مرکب آفتابگردان/پلی پروپیلن،” تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران، vol. 32، no. 3 (پیاپی 60) ، pp. 392–401، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/109945/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button