مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

87
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

456
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

نقش تغذیه در پاندمی کووید-19: یک مقاله مروری

صفحات

 صفحه شروع 141 | صفحه پایان 156

چکیده

 در 12 دسامبر سال 2019, کووید 19 به عنوان یک بیماری عفونی همه گیر ناشی از ویروس کرونا به یک تهدید بزرگ جهانی از شهر ووهان چین آغاز شد. در پاتوژنز این بیماری طوفان سایتوکاین و تغییرات پاسخ های ایمنی همراه است. سیستم ایمنی و سیستم گوارش هر دو از نظر دسترسی به مواد مغذی و دفاع از بدن میزبان به عنوان میکروبیوتای روده در مقابل عوامل بیگانه خارجی نقش های کلیدی و بر عهده دارند. در این مطالعه مروری به بررسی اهمیت تغذیه مناسب بر سیستم ایمنی بدن و اثرات آن در پیشگیری و درمان ابتلا به بیماری کووید 19 پرداختیم. بدین منظور, مقالات از پایگاه های داده بین المللی نظیر پابمد, گوگل اسکالر, ساینس دایرکت و اسکوپوس با وارد کردن واژه های کلیدی پاندمی کوید 19, سیستم ایمنی, عوامل تغذیه ای و مکمل های غذایی مورد بررسی قرار گرفتند. در این میان بعضی از درشت مغذی ها و ریز مغذی ها مانند ویتامین ها و مواد معدنی تاثیر به سزایی در بهبود پاسخ سیستم ایمنی در برابر بیماری های ویروسی از جمله کووید19 دارند. بنابراین, یک برنامه رژیم غذایی مناسب در جهت تامین مواد درشت مغذی و ریز مغذی های کافی در بدن افراد می تواند یک اقدام موثر و امیدوار کننده جهت پیشگیری و درمان بیماری کووید19 باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    انوشیروانی، علی آرش، علی بیک، نازنین، و رحیمیان، ندا. (1402). نقش تغذیه در پاندمی کووید-19: یک مقاله مروری. علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)، 30(3 )، 141-156. SID. https://sid.ir/paper/1130860/fa

    Vancouver: کپی

    انوشیروانی علی آرش، علی بیک نازنین، رحیمیان ندا. نقش تغذیه در پاندمی کووید-19: یک مقاله مروری. علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)[Internet]. 1402؛30(3 ):141-156. Available from: https://sid.ir/paper/1130860/fa

    IEEE: کپی

    علی آرش انوشیروانی، نازنین علی بیک، و ندا رحیمیان، “نقش تغذیه در پاندمی کووید-19: یک مقاله مروری،” علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)، vol. 30، no. 3 ، pp. 141–156، 1402، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/1130860/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button