مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

17
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

12
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر تمرین هوازی همراه با دارچین بر مسیر FNDC5 / Irisin / UCP1 بافت چربی احشایی موشهای مقاوم به انسولین

صفحات

 صفحه شروع 56 | صفحه پایان 68

چکیده

 سابقه و هدف: بافت چربی قهوه ای (BAT) به دلیل توانایی آن در اتلاف انرژی به صورت گرما و بهبود هموستاز گلوکز, به عنوان یک بافت ضد دیابت مورد توجه قرار گرفته است. احتمالاً برخی از مزایای سلامتی فعالیت ورزشی از طریق «قهوه ای شدن» بافت چربی سفید (WAT) تعدیل می شود. برخی گیاهان نیز سبب افزایش فعالیت BAT می شوند. هدف از پژوهش حاضر بررسی اثر تمرین هوازی همراه با دارچین بر شاخص های مؤثر بر قهوه ای شدن بافت چربی احشایی (VAT) در موش های مقاوم به انسولین بود. روش کار: در این تحقیق تجربی, 32 سر موش صحرایی نر نژاد ویستار مقاوم به انسولین در چهار گروه کنترل (IRC), تمرین (IRT), عصاره دارچین (IRCi) و تمرین-عصاره دارچین (IRTCi) قرار گرفتند. برنامه تمرینی به مدت هشت هفته و هر هفته پنج روز با شدت 80-75 درصد VO2max اجرا شد. به گروه ­های IRCi و IRTCi, روزانهml / kg 200 عصاره دارچین تزریق شد. داده ها با استفاده از آنالیز واریانس یک طرفه و آزمون تعقیبی توکی در سطح معنا­داری 05/0 p < تحلیل شد. یافته ها: افزایش معنا داری در بیان FNDC5, UCP1 و میزان آیریزین در گروه های IRT (به ترتیب 0/033P=, 92 درصد؛ 0/027P=, 85 درصد و 0/040P=؛ 34 درصد( و IRTCi )به ترتیب 0/0001P=, 188 درصد؛ 0/0001P=, 171 درصد و 0/0001P=, 68 درصد) نسبت به گروه IRC مشاهده شد. همچنین افزایش بیان UCP1 در گروه IRCi (0/041P=, 80 درصد) نسبت به گروه IRC معنا دار شد. افزایش FNDC5, UCP1 و آیریزین در گروه IRTCi نسبت به گروه های IRT و IRCi نیز معنا دار شد (0/05P <). نتیجه گیری: تمرین هوازی و ترکیب تمرین با دارچین سبب افزایش شاخص های مؤثر بر قهوه ای شدن VAT شد. با این وجود اثر دارچین به تنهایی نیاز به پژوهش های بیشتری دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button