مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

24
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

21
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر کودهای زیستی عصاره جلبک دریایی و فسفات بارور 2 بر روی رشد، محتوی و عملکرد اسانس گشنیز(Coriandrum sativum)

صفحات

 صفحه شروع 65 | صفحه پایان 78

چکیده

 چکیدهاهداف: هدف آزمایش بررسی تأثیر کودهای زیستی فسفاته و عصاره جلبک دریایی در افزایش صفات رشدی, کیفیت و کمیت گیاه گشنیز بود. مواد و روش ها: این بررسی به صورت آزمایش مرزعه ای در ماهیدشت کرمانشاه, طی سال های1397- 1396, بصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با چهار تکرار اجرا گردید. فاکتور اول شامل عصاره جلبک در سه سطح (بدون عصاره, یک درصد و دو درصد) و فاکتور دوم کود تجاری فسفات بارور 2 در دو سطح ( مایه کوبی و بدون مایه کوبی) بودند.نتایج: نتایج نشان داد که اثر متقابل کود فسفاته زیستی و عصاره جلبک بر پارامتر های ارتفاع بوته, درصد و عملکرد اسانس دانه و غلظت فسفر در اندام هوایی معنی داری بوده است. بیشترین (844/0 درصد) میزان درصد اسانس در تیمار سطح دو درصد عصاره جلبک و مایه کوبی با کود زیستی فسفات بارور2 بدست آمد. بیشترین میزان عملکرد اسانس (962/4 کیلوگرم در هکتار) در ترکیب تیماری کود زیستی فسفات بارور 2 و عصاره جلبک دریایی یک درصد بدست آمد. همچنین, بیشترین میزان فسفر در اندام هوایی (583/3 درصد) در تیمار مایه کوبی با فسفات بارور 2 و عصاره جلبک دریایی دو درصد بدست آمد.نتیجه گیری: استفاده از کودهای زیستی فسفاته همراه با عصاره جلبک دریایی می تواند صفات رشدی, کیفیت و کمیت اسانس را در گیاه گشنیز بهبود ببخشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button