مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

15,568
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر مصرف روزی دو تخم مرغ اضافه، بر چربی خون، در افراد جوان سالم و با کلسترول طبیعی

صفحات

 صفحه شروع 89 | صفحه پایان 91

چکیده

 مقدمه: اختلال چربی های خون یکی از عوامل خطر بیماری های قلبی عروقی است. یکی از مواد غذایی مهم و رایج انسانها تخم مرغ می باشد که از طرفی غنی از مواد مغذی و ویتامینهاست و از طرف دیگر زرده تخم مرغ حاوی مقادیر زیاد کلسترول است. با توجه به اختلاف نظر زیاد و گاه متناقضی که در مورد مصرف تخم مرغ و مقدار مجاز آن وجود دارد بر آن شدیم اثر اضافه شدن تخم مرغ به رژیم غذایی معمول (نه جانشین شدن آن) را بر چربی خون مورد بررسی قرار دهیم.روشها: پس از اخذ رضایتنامه, تعداد 60 نفر از دانشجویان داوطلب در این پژوهش شرکت کردند. از دو هفته قبل از شروع تخم مرغ رژیم غذایی تحت نظارت قرار گرفت و انواع غذاهای مصرفی روزانه با پرسشنامه 24 ساعته یاد آمد خوراک بررسی گردید. آزمایش های چربی خون در ابتدای پژوهش و سپس یک ماه پس از مصرف روزانه 2 تخم مرغ اضافه, انجام گردید. اختلاف معنی داری بین تغذیه دوران قبل و بعد از شروع تخم مرغ در هیچ یک از افراد پژوهش مگر در 4 نفر مشاهده نگردید که این موارد از مطالعه حذف شدند.نتایج: بطور معنی داری از نظر آماری کلسترول LDL افزایش و در پایان پژوهش کلسترول توتال, تریگلیسرید و HDL کلسترول کاهش نشان داد. در هیچ موردی این افزایش ها از مرز طبیعی فراتر نرفت.بحث: مصرف روزانه 2 تخم مرغ بصورت کالری اضافی اثرات نامطلوبی روی چربی های خون دارد و در ایجاد بیماری های قلب و عروق موثر باشد. مصرف مقادیر کمتر از 2 تخم مرغ روزانه و ترجیحا بصورت جانشین سایر مواد خوراکی, می تواند از نظر سلامتی اقدام مناسب تری باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جعفرنژاد، مجید، و کاظمی، طوبی. (1385). بررسی اثر مصرف روزی دو تخم مرغ اضافه, بر چربی خون, در افراد جوان سالم و با کلسترول طبیعی. مجله آریا، 2((6) 2)، 89-91. SID. https://sid.ir/paper/117020/fa

    Vancouver: کپی

    جعفرنژاد مجید، کاظمی طوبی. بررسی اثر مصرف روزی دو تخم مرغ اضافه, بر چربی خون, در افراد جوان سالم و با کلسترول طبیعی. مجله آریا[Internet]. 1385؛2((6) 2):89-91. Available from: https://sid.ir/paper/117020/fa

    IEEE: کپی

    مجید جعفرنژاد، و طوبی کاظمی، “بررسی اثر مصرف روزی دو تخم مرغ اضافه, بر چربی خون, در افراد جوان سالم و با کلسترول طبیعی،” مجله آریا، vol. 2، no. (6) 2، pp. 89–91، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/117020/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button