Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

6
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

2
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات مولتی آنزیم ترکیبی (آلفاآمیلاز، سلولاز، زایلاناز و بتاگلوکاناز) بر فاکتورهای رشد و هضم ظاهری ماهی کپور معمولی (Cyprinuscarpio)

صفحات

 صفحه شروع 91 | صفحه پایان 102

چکیده

 با توجه به افزایش روز افزون استفاده اقلام گیاهی در جیره آبزیان میزان مواد ضد تغذیه ای جیره آبزیان افزایش یافته است. یکی از راه های کاهش اثرات مواد ضد تغذیه ای پلی ساکارید های غیر نشاسته ای, استفاده از مکمل های آنزیمی در خوراک آبزیان است. در مطالعه حاضر ابتدا حداقل مقدار مورد نیاز آنزیم های آلفاآمیلاز, سلولاز, زایلاناز و بتاگلوکاناز برای آرد گندم و سویا با روش تست قند میلر(Reducingsuger test) به دست آمد. ماهیان کپور با میانگین وزن اولیه 75/1±77/10 در 5 تیمار و 3 تکرار شامل جیره فاقد آنزیم (تیمار شاهد), جیره حاوی آنزیم که بعد از ساخت بصورت اسپری به غذا اضافه شد (تیمار 1), جیره حاوی آنزیم که 6 ساعت قبل از ساخت به سوبسترای آن اضافه شده(تیمار 2),جیره حاوی آنزیم که 12 ساعت قبل از ساخت به سوبسترای آن اضافه شده(تیمار 3) و جیره حاوی آنزیم که 24 ساعت قبل از ساخت به سوبسترای آن اضافه شده(تیمار 4), به مدت 60 روز با جیره های حاوی مولتی آنزیم تغذیه شد. نتایج حاصل از آزمایش نشان داد که میزان وزن کل در تیمار 3 (5/1±09/23) در مقایسه با تیمار شاهد (48/0±67/17) به طور معنی داری افزایش یافت (P≤0/05). همچنین بررسی های این آزمایش نشان داد استفاده از آنزیم ها موجب بهبود شاخص های رشد و ضریب تبدیل غذایی ماهی کپور معمولی می گردد(P≤0/05). در این مطالعه آنزیم ها در تیمار 3 موجب افزایش هضم ظاهری پروتئین و چربی نسبت به شاهد شدند(P≤0/05).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا