APA:
کپیاحمدیان، احمد، قنبری، احمد، و گلوی، محمد. (1385). تاثیر مصرف کود دامی بر عملکرد کمی و کیفی و شاخص های شیمیایی اسانس زیره سبز. پژوهشهای زراعی ایران، 4(2)، 207-216. SID. https://sid.ir/paper/118953/fa
Vancouver:
کپیاحمدیان احمد، قنبری احمد، گلوی محمد. تاثیر مصرف کود دامی بر عملکرد کمی و کیفی و شاخص های شیمیایی اسانس زیره سبز. پژوهشهای زراعی ایران[Internet]. 1385؛4(2):207-216. Available from: https://sid.ir/paper/118953/fa
IEEE:
کپیاحمد احمدیان، احمد قنبری، و محمد گلوی، “تاثیر مصرف کود دامی بر عملکرد کمی و کیفی و شاخص های شیمیایی اسانس زیره سبز،” پژوهشهای زراعی ایران، vol. 4، no. 2، pp. 207–216، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/118953/fa