APA:
کپینباتی، جعفر، کافی، محمد، نظامی، احمد، رضوانی مقدم، پرویز، معصومی، علی، و زارع مهرجردی، محمد. (1393). اثر زمان اعمال سطوح مختلف تنش شوری بر برخی ویژگی های کمی و کیفی علوفه کوشیا (Kochia scoparia). پژوهشهای زراعی ایران، 12(4)، 613-620. SID. https://sid.ir/paper/119334/fa
Vancouver:
کپینباتی جعفر، کافی محمد، نظامی احمد، رضوانی مقدم پرویز، معصومی علی، زارع مهرجردی محمد. اثر زمان اعمال سطوح مختلف تنش شوری بر برخی ویژگی های کمی و کیفی علوفه کوشیا (Kochia scoparia). پژوهشهای زراعی ایران[Internet]. 1393؛12(4):613-620. Available from: https://sid.ir/paper/119334/fa
IEEE:
کپیجعفر نباتی، محمد کافی، احمد نظامی، پرویز رضوانی مقدم، علی معصومی، و محمد زارع مهرجردی، “اثر زمان اعمال سطوح مختلف تنش شوری بر برخی ویژگی های کمی و کیفی علوفه کوشیا (Kochia scoparia)،” پژوهشهای زراعی ایران، vol. 12، no. 4، pp. 613–620، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/119334/fa