APA:
کپیرحیمی، زینب، کافی، محمد، نظامی، احمد، و خزاعی، حمیدرضا. (1389). بررسی تاثیر سطوح شوری و سیلیسیم بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه گیاه خرفه (.Portulaca oleracea L). پژوهشهای زراعی ایران، 8(3)، 481-488. SID. https://sid.ir/paper/119353/fa
Vancouver:
کپیرحیمی زینب، کافی محمد، نظامی احمد، خزاعی حمیدرضا. بررسی تاثیر سطوح شوری و سیلیسیم بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه گیاه خرفه (.Portulaca oleracea L). پژوهشهای زراعی ایران[Internet]. 1389؛8(3):481-488. Available from: https://sid.ir/paper/119353/fa
IEEE:
کپیزینب رحیمی، محمد کافی، احمد نظامی، و حمیدرضا خزاعی، “بررسی تاثیر سطوح شوری و سیلیسیم بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه گیاه خرفه (.Portulaca oleracea L)،” پژوهشهای زراعی ایران، vol. 8، no. 3، pp. 481–488، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/119353/fa