APA:
کپیصالحی فر، مانیا، شهبازی زاده، سعیده، خسروی دارانی، کیانوش، بهمدی، هما، و فردوسی، روح اله. (1391). بررسی امکان استفاده از پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در تولید کلوچه صنعتی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 7(4 (پی در پی 29))، 63-72. SID. https://sid.ir/paper/121168/fa
Vancouver:
کپیصالحی فر مانیا، شهبازی زاده سعیده، خسروی دارانی کیانوش، بهمدی هما، فردوسی روح اله. بررسی امکان استفاده از پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در تولید کلوچه صنعتی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛7(4 (پی در پی 29)):63-72. Available from: https://sid.ir/paper/121168/fa
IEEE:
کپیمانیا صالحی فر، سعیده شهبازی زاده، کیانوش خسروی دارانی، هما بهمدی، و روح اله فردوسی، “بررسی امکان استفاده از پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در تولید کلوچه صنعتی،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 4 (پی در پی 29)، pp. 63–72، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121168/fa