مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

817
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

500
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی میان کنش های الکترواستاتیک بتالاکتوگلوبولین و تراگاکانتین: گام نخست به سوی تولید میکرو و نانو ذرات بیوپلیمری

صفحات

 صفحه شروع 23 | صفحه پایان 34

چکیده

  لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسندخت فیروز، مهتاب، هراتیان، پریوش، کمیلی فنود، رزیتا، و محمدی فر، محمدامین. (1391). بررسی میان کنش های الکترواستاتیک بتالاکتوگلوبولین و تراگاکانتین: گام نخست به سوی تولید میکرو و نانو ذرات بیوپلیمری. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 7(4 (پی در پی 29))، 23-34. SID. https://sid.ir/paper/121169/fa

    Vancouver: کپی

    حسندخت فیروز مهتاب، هراتیان پریوش، کمیلی فنود رزیتا، محمدی فر محمدامین. بررسی میان کنش های الکترواستاتیک بتالاکتوگلوبولین و تراگاکانتین: گام نخست به سوی تولید میکرو و نانو ذرات بیوپلیمری. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛7(4 (پی در پی 29)):23-34. Available from: https://sid.ir/paper/121169/fa

    IEEE: کپی

    مهتاب حسندخت فیروز، پریوش هراتیان، رزیتا کمیلی فنود، و محمدامین محمدی فر، “بررسی میان کنش های الکترواستاتیک بتالاکتوگلوبولین و تراگاکانتین: گام نخست به سوی تولید میکرو و نانو ذرات بیوپلیمری،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 4 (پی در پی 29)، pp. 23–34، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121169/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button