APA:
کپیحسینی، هدایت، احمدی، حامد، اخوان طباطبایی، حمید، فردوسی، روح اله، خاکسار، رامین، شهراز، فرزانه، و کامران، منیژه. (1387). الگوی رشد میکرو ارگانیسم های مزوفیل هوازی, سرماگراها, کپک و مخمر در 4 گروه فراورده گوشت قرمز حرارت دیده در طول مدت نگهداری. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 3(2 (پی در پی 9))، 33-40. SID. https://sid.ir/paper/121184/fa
Vancouver:
کپیحسینی هدایت، احمدی حامد، اخوان طباطبایی حمید، فردوسی روح اله، خاکسار رامین، شهراز فرزانه، کامران منیژه. الگوی رشد میکرو ارگانیسم های مزوفیل هوازی, سرماگراها, کپک و مخمر در 4 گروه فراورده گوشت قرمز حرارت دیده در طول مدت نگهداری. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛3(2 (پی در پی 9)):33-40. Available from: https://sid.ir/paper/121184/fa
IEEE:
کپیهدایت حسینی، حامد احمدی، حمید اخوان طباطبایی، روح اله فردوسی، رامین خاکسار، فرزانه شهراز، و منیژه کامران، “الگوی رشد میکرو ارگانیسم های مزوفیل هوازی, سرماگراها, کپک و مخمر در 4 گروه فراورده گوشت قرمز حرارت دیده در طول مدت نگهداری،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 3، no. 2 (پی در پی 9)، pp. 33–40، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121184/fa