APA:
کپیخوش طینت، خدیجه، الوند، ابوالفضل، زندی، پروین، صفافر، حامد، مظلومی، محمدتقی، و شریف زاده اکباتانی، زهرا. (1387). ارزیابی حسی و تعیین ماندگاری پخشینه کم چربی و کم ترانس
. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 3(2 (پی در پی 9))، 13-22. SID. https://sid.ir/paper/121185/fa
Vancouver:
کپیخوش طینت خدیجه، الوند ابوالفضل، زندی پروین، صفافر حامد، مظلومی محمدتقی، شریف زاده اکباتانی زهرا. ارزیابی حسی و تعیین ماندگاری پخشینه کم چربی و کم ترانس
. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛3(2 (پی در پی 9)):13-22. Available from: https://sid.ir/paper/121185/fa
IEEE:
کپیخدیجه خوش طینت، ابوالفضل الوند، پروین زندی، حامد صفافر، محمدتقی مظلومی، و زهرا شریف زاده اکباتانی، “ارزیابی حسی و تعیین ماندگاری پخشینه کم چربی و کم ترانس
،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 3، no. 2 (پی در پی 9)، pp. 13–22، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121185/fa