مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

528
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

610
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

شناسایی میزان آلودگی به آفلاتوکسین M1 در چند نوع تجاری از پنیرهای موزارلای تولید شده در ایران

صفحات

 صفحه شروع 59 | صفحه پایان 66

چکیده

 سابقه و هدف: آفلاتوکسین 1M یک عامل سرطان زای کبدی بوده که در شیر دام های تغذیه شده با خوراک آلوده به آفلاتوکسین 1B یافت می شود. هدف از این مطالعه تعیین کمی و کیفی میزان آفلاتوکسین 1M در چند نوع تجاری از پنیرهای موزارلای تولید شده در ایران می باشد. مواد و روشها: در این پژوهش به منظور ارزیابی میزان آلودگی پنیرهای موزارلای تولید شده در ایران به سم آفلاتوکسین 1M, از نمونه های تجاری این محصول که در بازار موجود بودند طبق استاندارد ملی ایران به شماره ی 18545 نمونه برداری صورت گرفت. سپس میزان آفلاتوکسین 1M توسط روش HPLC مورد ارزیابی و تجزیه و تحلیل قرار گرفت. جهت آنالیز آماری داده ها از طرح کاملاً تصادفی استفاده شد و مقایسه میانگین داده ها با استفاده از آزمون LSD در سطح اطمینان 95 درصد انجام شد. یافتهها: نتایج نشان داد که بین شرکت های مختلف تولید کننده ی پنیر موزارلا اختلاف آماری قابل ملاحظه ای مشاهده نشد (05/0

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کسایی، آزاده، و توکلی پور، حمید. (1397). شناسایی میزان آلودگی به آفلاتوکسین M1 در چند نوع تجاری از پنیرهای موزارلای تولید شده در ایران. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 13(3 )، 59-66. SID. https://sid.ir/paper/121211/fa

    Vancouver: کپی

    کسایی آزاده، توکلی پور حمید. شناسایی میزان آلودگی به آفلاتوکسین M1 در چند نوع تجاری از پنیرهای موزارلای تولید شده در ایران. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1397؛13(3 ):59-66. Available from: https://sid.ir/paper/121211/fa

    IEEE: کپی

    آزاده کسایی، و حمید توکلی پور، “شناسایی میزان آلودگی به آفلاتوکسین M1 در چند نوع تجاری از پنیرهای موزارلای تولید شده در ایران،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 3 ، pp. 59–66، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121211/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button