مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,685
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

752
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر بتائین بر تولید ویتامین B12 توسط باکتری پروپیونی باکتریوم فرودنریچی

صفحات

 صفحه شروع 23 | صفحه پایان 31

کلیدواژه

ویتامینQ3
sans-serif"> B12Q3

چکیده

 سابقه و هدف: تولید این ویتامین با استفاده از روش های شیمیایی, به دلیل پیچیدگی فرایند بسیار مشکل است. هدف از انجام این پژوهش, که برای اولین بار در ایران انجام شده تولید ویتامین B12 توسط باکتری پروپیونی باکتریوم فرود نریچی و بررسی اثر بتائین بر میزان این تولید بوده است.مواد و روش ها: باکتری پروپیونی باکتریوم فرودنریچی به محیط تخمیر حاوی ذرت خیسانده شده و فیلتر شده تلقیح شد. پس از گرمخانه گذاری ارلن های حاوی محیط تخمیر در دمای 30oC, ترکیب بتائین در غلظت های 0, 5, 10, 15, 20 و 30 گرم در لیتر, به محیط کشت تخمیر اضافه شد. پس از انجام مراحل جداسازی و خالص سازی, برای شناسایی ترکیب ویتامین B12 و تعیین میزان تولید آن در محیط تخمیر ذکر شده از دستگاه HPLC استفاده شد.یافته ها: نتایج نشان داد که بیشترین مقدار تولید ویتامین B12 در غلظت 10 گرم در لیتر بتائین به دست آمد (318.33 پیکوگرم در میلی لیتر), در حالی که این غلظت بتائین, اثر منفی بر وزن خشک سلولی داشت (22.37 گرم بر لیتر). این نتایج تاثیر منفی بتائین را بر رشد سلول ها و تاثیر مثبت آن را بر میزان تولید ویتامین B12 توسط باکتری پروپیونی باکتریوم فرودنریچی نشان داد.نتیجه گیری: با اضافه کردن بتائین در غلظت مناسب به محیط کشت باکتری پروپیونی باکتریوم فرودنریچی می توان میزان تولید ویتامین B12 را افزایش داد و به راهی جهت تولید اقتصادی و تجاری ویتامین B12 دست یافت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    موسوی نسب، مرضیه، علاسوندزراسوند، سپیده، و یوسفی، علیرضا. (1389). اثر بتائین بر تولید ویتامین B12 توسط باکتری پروپیونی باکتریوم فرودنریچی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 5(4 (پی در پی 19))، 23-31. SID. https://sid.ir/paper/121228/fa

    Vancouver: کپی

    موسوی نسب مرضیه، علاسوندزراسوند سپیده، یوسفی علیرضا. اثر بتائین بر تولید ویتامین B12 توسط باکتری پروپیونی باکتریوم فرودنریچی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛5(4 (پی در پی 19)):23-31. Available from: https://sid.ir/paper/121228/fa

    IEEE: کپی

    مرضیه موسوی نسب، سپیده علاسوندزراسوند، و علیرضا یوسفی، “اثر بتائین بر تولید ویتامین B12 توسط باکتری پروپیونی باکتریوم فرودنریچی،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 5، no. 4 (پی در پی 19)، pp. 23–31، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121228/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button