APA:
کپیشاکری، واله، غیاثی طرزی، بابک، و قوامی، مهرداد. (1391). اثرات افزودن جوانه گندم بر ویژگی های شیمیایی, حسی, پخت و میکروبی پاستا. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 7(3 (پی در پی 26))، 89-100. SID. https://sid.ir/paper/121241/fa
Vancouver:
کپیشاکری واله، غیاثی طرزی بابک، قوامی مهرداد. اثرات افزودن جوانه گندم بر ویژگی های شیمیایی, حسی, پخت و میکروبی پاستا. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛7(3 (پی در پی 26)):89-100. Available from: https://sid.ir/paper/121241/fa
IEEE:
کپیواله شاکری، بابک غیاثی طرزی، و مهرداد قوامی، “اثرات افزودن جوانه گندم بر ویژگی های شیمیایی, حسی, پخت و میکروبی پاستا،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 3 (پی در پی 26)، pp. 89–100، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121241/fa