APA:
کپیخضری احمدآباد، محمد، رضایی، مسعود، و اجاق، سیدمهدی. (1391). اثر اسید آسکوربیک به همراه پوشش پروتئین آب پنیر بر ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچال: ارزیابی بار میکروبی و ویژگی های شیمیایی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 7(3 (پی در پی 26))، 69-78. SID. https://sid.ir/paper/121246/fa
Vancouver:
کپیخضری احمدآباد محمد، رضایی مسعود، اجاق سیدمهدی. اثر اسید آسکوربیک به همراه پوشش پروتئین آب پنیر بر ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچال: ارزیابی بار میکروبی و ویژگی های شیمیایی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛7(3 (پی در پی 26)):69-78. Available from: https://sid.ir/paper/121246/fa
IEEE:
کپیمحمد خضری احمدآباد، مسعود رضایی، و سیدمهدی اجاق، “اثر اسید آسکوربیک به همراه پوشش پروتئین آب پنیر بر ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچال: ارزیابی بار میکروبی و ویژگی های شیمیایی،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 3 (پی در پی 26)، pp. 69–78، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121246/fa