APA:
کپیامینی فر، مهرناز، امام جمعه، زهرا، و بلقیسی، سبا. (1393). اثر زانتان و پروتئین شیر تغلیظ شده بر سختی, ریزساختار و رهایش استرها از بافت پنیر آب نمکی کم چرب. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 9(1)، 83-92. SID. https://sid.ir/paper/121250/fa
Vancouver:
کپیامینی فر مهرناز، امام جمعه زهرا، بلقیسی سبا. اثر زانتان و پروتئین شیر تغلیظ شده بر سختی, ریزساختار و رهایش استرها از بافت پنیر آب نمکی کم چرب. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛9(1):83-92. Available from: https://sid.ir/paper/121250/fa
IEEE:
کپیمهرناز امینی فر، زهرا امام جمعه، و سبا بلقیسی، “اثر زانتان و پروتئین شیر تغلیظ شده بر سختی, ریزساختار و رهایش استرها از بافت پنیر آب نمکی کم چرب،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 1، pp. 83–92، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121250/fa